Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De mannenverslindster van Kasteel Loenersloot

In het rijk gevulde Kasteel Loenersloot op de Rijksstraatweg 211 in Loenersloot woont sinds enkele maanden een werkelijk beeldschone gravin, die door alle mannen in en rond Loenersloot begeerd wordt. Gravin Magdalena van Stepraedt hoeft zich ook maar even aan een man te tonen of hij kruipt al voor haar. Haar kasteel aan het kalme riviertje de Angstel is vaak tot in de vroege ochtend verlicht en de vrouwen in en rond Loenersloot spreken er schande van, want zij weten maar al te goed wat gravin Magdalena daar allemaal uitspookt. De één na de andere man gaat voor de bijl en verdwijnt voor enige tijd in het statige kasteel met de eeuwenoude, ronde donjon. De geschokte dorpsvrouwen betichten Magdalena van nymfomanie en zij zijn hartstikke jaloers op haar onweerstaanbare aantrekkingskracht, die zij op 'hun' mannen uitoefent. 'Voordat die gemene gravin hier kwam wonen, was Loenersloot een rustig dorp met fatsoenlijke kerels, ik zeg jullie, dat mens deugt absoluut niet en zij weet onze mannen één voor één te beheksen!', roept Anna van Swieten, de leidster van de opstandige vrouwen, in de hooischuur van haar boerderij aan de Rijksstraatweg 228. De aanwezige vrouwen beginnen luidkeels te grommen en te briesen. 'We moeten een eind aan haar kwade praktijken maken!', schreeuwt Fabienne Fagel, die haar man Berend al drie keer naar het kasteel heeft zien gaan. 'We moeten haar zien te verjagen!', schreeuwt Inge van Ingen, die haar verloofde Jacob Sanderson in zijn blootje en met een flinke erectie voor een kasteelraam heeft gezien. Inge kan het bloed van gravin Magdalena wel drinken, zo kwaad is zij op haar. 'Laten we haar zodanig verminken, dat geen man meer naar haar omkijkt!', floept Inge er ineens uit. 'Dat kun je echt niet maken, Inge, want zij heeft het volste recht om met wie en met hoeveel dan ook de liefde te bedrijven, net als alle vrouwen!', zegt de meer gematigde Babette Repelaer, die het niet erg vindt, dat haar man Sjaak eveneens in de ban van de wulpse gravin is. 'Welnu, het laatste woord is er nog niet over gezegd, maar voor nu sluit ik de vergadering!', bromt Anna van Swieten, die demonstratief in haar volle tieten knijpt en ze uitdagend omhoog wipt. De concurrentiestrijd met de frivole gravin is in alle hevigheid losgebarsten.

Op vrijdagavond verlaat de deftige notaris Diederik van Bommel zijn woning 'Leeuwendijk' op de Dorpsstraat 69 in Loenen aan de Vecht. Tegen zijn trouwe, zorgzame vrouw Madelief heeft hij verteld, dat hij na een vriendenbijeenkomst in Utrecht bij zijn vriend Wilfried de Zoete gaat overnachten. Nu voelde Madelief al meteen onraad en zij belt de vrouw van Wilfried, Helena, om te checken of er wel een vriendenbijeenkomst in Utrecht is. 'Wilfried beweert dat hij naar een vriendenbijeenkomst in Utrecht gaat en dat hij bij Diederik gaat overnachten!', zegt een opgewonden Helena. Beide vrouwen voelen dat zij in het ootje worden genomen en dat hun mannen iets heel anders van plan zijn. 'Volg jij Wilfried, dan ga ik nu meteen achter Diederik aan!', zegt madelief gehaast. Het lukt Madelief niet om haar man op te sporen, maar dan wordt zij door Helena gebeld. 'Ik weet waar ze nu zitten, ze zitten achter het bier in Eetcafé Oud Zuid op de Rijksstraatweg 116A!', zegt Helena achter adem. 'Okay, blij daar, dan kom ik meteen!', reageert Madelief enigszins opgelucht. Even later voegt Madelief zich bij Helena en hebben zij een veilige schuilplek gevonden. Na een half uur zien zij hun mannen het café verlaten en lopen zij richting Kasteel Loenersloot. Madelief en Helena volgen hen op een gepaste afstand. Hoe meer zij het kasteel van de hitsige gravin naderen, hoe banger de harten van Madelief en Helena gaan slaan. 'Godsamme, Helena, gaan ze echt naar die geile sloerie?', fluistert Madelief. 'Ik ben bang van wel!', fluistert Helena terug.

Bij de kasteeldeur treffen Diederik en Wilfried een behoorlijk aangeschoten Jacob Sanderson, die blijkbaar ook bij gravin Magdalena moet zijn. 'Zo, heer Jacob, ook trek in een avontuurlijk verzetje?', vraagt Diederik beleefd. 'Nou-nou, da-dat kun je wel zeggen ja!', zegt Jacob, die even in zijn kruis knijpt. 'Ik weet niet hoeveel kerels er al binnen zijn, maar anders zijn we dan met z'n drieën!', zegt Wilfried, die grote ogen opzet, wanneer gravin Magdalena in de deuropening verschijnt. Haar zwoele, perfect opgemaakte gezicht lokt de heren naar binnen. Als makke schapen volgen zij haar verleidelijk heen en weer bewegende billen, die duidelijk van een topkwaliteit zijn. De rode, zijden jurk past volmaakt rond haar hoogst sierlijke lichaam. 'Ga-gaan we weer lekker fees-feesten?', murmelt Jacob, die even zijn hand op Magdalena's rechterbil legt. 'Foei, ondeugende jongen, je weet toch dat we eerst een perfecte sfeer moeten creëren!', zegt Magdalena, 'pas daarna gaan we feestelijk vrijen!'. Diederik en Wilfried vergapen zich aan de lange eettafel, die vol lekkernijen en drank staat. 'Gelukkig zijn wij de enigen!', denkt Wilfried en hij geniet met volle teugen van de uitdagende Magdalena, die haar blote borsten laat zien er er rode wijn over giet. Haar fiere tepels worden lekker hard en de heren beginnen ongeduldig te worden. Magdalena houdt ervan om de erotische spanning zolang mogelijk op te voeren. Zij houdt van een langgerekte extase. Zij snuift heel wat cocaïne weg en zij schuift dat spul ook onder de neuzen van haar gasten, die dat zeker niet weigeren. Er klinkt opwindende muziek en Magdalena begint een pittige paringsdans op de eettafel uit te voeren. Haar lange jurk glijdt langs haar goddelijke lichaam naar beneden en even later danst zij in een minuscule string. Diederik krijgt de eer om die string naar beneden te trekken. Daarna joelen de heren zo luid mogelijk. Het echte feest kan beginnen.

Zou je denken, want ergens wordt opeens een kasteelraam kapot gegooid en dat betekent weinig goeds. Inge van Ingen is de eerste, die door het kapotte raam naar binnen glipt. In haar rechterhand houdt zij een riek geklemd. Madelief en Helena volgen Inge en zij vertrouwen op hun vuisten en de schrik, die zij bij hun kerels teweeg zullen brengen. Zodra de drie vrouwen de feestkamer van gravin Magdalena genaken, aarzelen zij nog enkele momenten, maar door de heftige kreungeluiden stormen zij al gauw naar binnen. Diederik ligt bovenop Magdalena en zijn stootbewegingen blijven automatisch doorgaan, terwijl hij vol ongeloof naar een verbijsterde Madelief kijkt. Wilfried ligt aan Magdalena's rechtertepel te zuigen en te likken, terwijl Jacob aan Magdalena's linkertepel ligt te zuigen en te likken. Zij gaan zo op in hun verhitte liefdesspel, dat zij nauwelijks opmerken, dat de drie vrouwen hen hartstikke kwaad staan aan te staren. Jacob ziet hen als eerste. 'Wa-wat moe-moet dat daar?', bazelt hij. 'Denk maar niet dat ik ooit nog met zo'n vieze smeerlap als jij wil trouwen!', schreeuwt Inge, 'en die gore slet daar heeft alles verpest!'. Gravin Magdalena wordt eveneens furieus en zij wringt zichzelf onder de geile kerels vandaan. Zij gaat plechtig rechtstaan en zij gebiedt de drie indringsters om haar kasteel direct te verlaten. 'Wat de heren hier met mij willen doen, gaat jullie niets aan!', zegt Magdalena. 'Dat had je gedacht!', krijst Inge, die met haar naar voren gestoken riek in de aanval gaat. Inge steekt de riek dwars door het bovenlichaam van Magdalena, die dodelijk geraakt naar achteren valt. De riek ging dwars door haar hart en even later is zij overleden. 'Zo en dat is jouw verdiende loon!', krijst Inge, die daarna keihard en eindeloos begint te gillen. De hevig geschrokken aanwezigen proberen haar te kalmeren, maar dat werkt enkel averechts. Inge zal voor de rest van haar leven in een krankzinnigengesticht verblijven, waarbij zij herhaaldelijk 'Fuck de ware Jacob!' krijst.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
24 oktober 2023


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 66



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)