Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De beroemde lesbiennes van kasteel De Wierse

In het stijlvolle kasteel De Wierse op de Wiersserallee 9 in Vorden woont het lesbische echtpaar Charlotte van der Muelen en Maaike van Löben Sels. Charlotte en Maaike zijn smoorverliefd op elkaar en zij weten van iedere dag een liefdevolle feestdag te maken. Hun vrouwelijke vindingrijkheid is super spontaan en eindeloos. Charlotte is een uiterst begaafde en internationaal succesvolle kunstschilderes, die vooral haar beeldschone vrouw Maaike portretteerd. Haar schilderijen worden voor megabedragen verkocht en de musea, koningen en miljardairs strijden erom. Koning Willem Alexander heeft onlangs, op aanraden van Maxima, een derde schilderij van Charlotte aangeschaft, getiteld 'Maaike kust Triton', geschilderd bij het beeld van de zeemeerman Triton, wat bij kasteel De Wierse staat. Dat schilderij kostte de koning zo'n drie miljoen euro, maar dat deert hem niet, want, zo zegt hij: 'De glimlach op Maxima's gezicht is onbetaalbaar!'. Maaike poseert niet alleen bij de beelden op het landgoed, maar ook in de slingerende beukenloofgang, op de bruggen, bij de fonteinen en tussen de azalea's, rodondendrons, taxusbomen en viooltjes. Maaike poseert steevast naakt, al draagt zij somtijds een lichte, doorschijnende, zijden jurk. Haar goddelijke lichaam doet alle harten harder slaan en de artistieke dames hebben dan ook veel last van opdringerige paparazzi, die naar foto's van de naakte Maaike snakken. Gelukkig wordt het beroemde echtpaar door twee uitstekende bewaaksters bijgestaan, Aurelie van Heeckeren en Frederica van Wisch, die beiden toevallig ook een bijzonder gelukkig lesbisch stel zijn. Dankzij Aurelie en Frederica kunnen Charlotte en Maaike ongestoord hun gang gaan en komt er geen enkele onverlaat meer in hun buurt.

In het landhuis Onstein op de Onsteinseweg 15 in Vorden woont de zeer boosaardige Frans Avvelenatore, die gifnijdig is vanwege het grote succes van Charlotte en Maaike. Hij is strontjaloers op de volop aandacht trekkende dames, die hem geen blik waardig gunnen, omdat hij als walgelijk homofoob te boek staat. Frans deelt zijn homohaat met zijn uit de kluiten gewassen butler Nardus von Quadt, die contacten met de criminele onderwereld heeft. Tijdens een mis in de Christus Koningkerk heeft Frans de hele tijd naar Maaike gestaard. Hij kon zijn begerige ogen maar niet van haar onweerstaanbare schoonheid afhouden en hij wil haar hoe dan ook een keer kunnen beminnen. In zijn beleving is Charlotte een hoogst irritant obstakel en zijn haat richt zich dan ook met name op haar. Hij kan het maar niet verkroppen, dat Charlotte wel vrij spel bij Maaike heeft. In zijn fantasie ziet hij hoe Charlotte de meest geile experimenten bij Maaike uitvoert en dat maakt hem vreselijk kwaad en jaloers, want hij wil lekker met Maaike kunnen vrijen. Hij begrijpt er überhaupt niets van dat twee vrouwen zodanig van elkaar kunnen houden, dat zij het bed met elkander delen. Zoiets is in zijn rigide, bekrompen en afgestompte zaagselkop niet te bevatten. Het zit hem ook dwars dat hij nog geen enkel echt schilderij van Maaike heeft kunnen bemachtigen en dat hij enkel naar afbeeldingen op internet kan kijken. Hij deed een bod van 400.000 euro op het schilderij 'Wijdbeens op de brug', maar daar ging Madonna mee vandoor, die er ruim 2 miljoen voor betaalde. Kwaad dat hij was! 'Die lesbische koe kan niet eens zingen!', schreeuwde hij naar Nardus, 'wat moet die mediahoer daar nou mee!'. Nardus was er even later getuige van hoe Frans een hartaanval kreeg en hoe hij door de hulpdienst op het nippertje werd gered. 'Ik moet een einde aan die obsessie van Frans maken!', dacht Nardus, 'anders overleeft hij het niet!'. Dus maakte hij contact met zijn oude makker in het criminele circuit, Wander von Schwartz, ook wel de Bulldozer genoemd, waarmee hij een actieplan ontwikkelde. Frans weet hier niets vanaf en Frans gaat gewoon door met zijn buitensporige verliefdheid. Hij is onlangs door de schitterende tuinen rondom kasteel De Wierse gekropen om een blik van de naakte Maaike te kunnen opvangen, maar zijn hoofd stootte tegen de rijlaarzen van Aurelie aan, die hem onder bedreiging van een automatisch pistool van het landgoed verdreef. Nu denkt hij er serieus over na om ook een pistool aan te schaffen, zodat hij gewapend terug kan gaan. Hij heeft er al met Nardus over gesproken, want Nardus kan gemakkelijk aan een pistool komen, weet hij. Momenteel is Frans alleen in zijn landhuis, want Nardus had iets belangrijks met een vriend te regelen, zei hij. Nardus blijft een nachtje weg. Frans grijpt naar een fles whisky en hij verdrinkt helemaal in de geschilderde afbeeldingen van zijn hoogst begerenswaardige droomvrouw Maaike.

Nardus en Wander sluipen door de bloeiende tuinen rondom kasteel De Wierse en zij houden hun pistolen voor zich uit. Zij weten, dat zij ieder moment door Aurelie en Frederica betrapt kunnen worden. Bij het standbeeld 'Fortitudo' worden zij inderdaad gesignaleerd en volgt er een schietpartij. Wander wordt in zijn onderbeen geraakt, terwijl Nardus Aurelie weet neer te schieten. Wander verbijt zich en hij strompelt met een slepend been achter een struik. Daar blijft hij zo stil mogelijk liggen. Frederica, die Wander niet ziet liggen, loopt ineens vlak langs Wander, terwijl zij op Nardus aan het schieten is. 'Psst! Frederika!', fluistert Wander. Frederica kijkt verschrikt naar Wander en Wander schiet haar neer. Nardus rent vlug langs de neergeschoten lichamen van Aurelie en Frederica. 'Wander, hoe ernstig is?', vraagt hij. 'Dat is van latere zorg!', antwoordt Wander, 'ik kan nog lopen, maar jij zult het voortouw moeten nemen!'. Het tweetal gaat direct naar de voordeur, die zij forceren. 'Wie zijn jullie en wat willen jullie van ons?', vraagt de onverschrokken Charlotte in haar nachtjapon. Achter haar staat een angstige Maaike eveneens in haar nachtjapon. 'De politie is in aantocht!', zegt Charlotte, 'dus ik zou maar snel zijn als jullie nog enkele schilderijen willen stelen!'. 'Daar komen wij niet voor!', zegt Nardus, 'wij willen jullie mee naar buiten nemen en wel naar een speciaal plekje!'. 'Dat zullen we dan maar doen, want jullie hebben twee pistolen op ons gericht!', zegt Charlotte. Even later lopen Charlotte en Maaike hand in hand naar de oude beelden van Tarquinius en Lucretia. 'En nu graag naakt!', zegt Wander, 'en dan krijgen jullie een lekker drankje van mij!'. Terwijl Charlotte en Maaike elkaar naakt omarmen, geeft Wander ieder van hen een beker met een onduidelijk drankje. 'Opdrinken!', eist Nardus, 'anders schieten wij jullie neer!'. Charlotte en Maaike kussen elkaar op de mond, want zij voelen onraad. 'Opdrinken!', schreeuwt Nardus nogmaals. Daarna drinken Charlotte en Maaike hun beker tegelijkertijd leeg. De botulinetoxine, arsenicum en strychnine in het mengsel doen meteen hun moorddadige werk. Zij zakken pijnlijk in elkaar en de moordenaars vluchten meteen daarna. Boven de ontzielde lichamen van het tragisch geëindigde liefdespaar Charlotte en Maaike fladderen talloze witte duiven ver omhoog de lucht in en in en rond kasteel De Wierse weerklinkt 'Imagine', gezongen door Isabel Suckling.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
4 november 2023


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 67



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)