Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De vrouwengek van Caheradangan Castle

Sinds de gepensioneerde Commandant Korps Commandotroepen Marcel van Marle zijn Ierse kasteel voor een prikkie heeft gekocht, heeft zijn leven een merkwaardige wending genomen. Zijn kasteel, meestal Strongfort Castle genoemd, stamt uit de 15-de eeuw en het heeft de vorm van een donjon. Naast de ingang hangen twee grote lampen en staan twee beelden van waakzame leeuwen. Vanuit zijn riante zitkamer kijkt Marcel via grote ramen over prachtige tuinen en landerijen. Zijn grote slaapkamer met een vorstelijk hemelbed dient al jaren als zijn veelbewogen liefdesnest. Diverse vrouwen uit de nabije en wijde omtrek hebben hebben al in zijn romantische badkuip gebadderd en dat gaat onverminderd door. Zijn natuurlijke charme en charisma zijn als stroop voor de door wind en regen verwilderde, Ierse vrouwen. Hun rode haren wapperen als de manen van wilde, op hol geslagen paarden. Voor hen is Marcel's kasteel een fallusbeeld, waar zij niet aan kunnen weerstaan, en de fiere fallus van Marcel is geen idealistisch beeld voor hen, maar een zaligmakende werkelijkheid, die hen in vuur en vlam zet. Strongfort Castle werd ooit door Ulick Burke, derde graaf van Clanrichard, bewoond. Ulick is tijdens een duel met Pierce Blake op de brug bij Banagher overleden. Deze moord op een verre ex-bewoner hangt nog steeds in en rond het kasteel. Het overschaduwt de onbekommerdheid van Marcel, zonder dat hij dat beseft. Elke ochtend denkt Marcel: 'Ik ga de wereld weer eens met mijn aanwezigheid verblijden!'. Dat hij zijn historische woning tot een Spaans bordeel heeft gemaakt, kan hem geen biet schelen.

Terwijl hij de houtkachel van een nieuw stuk hout voorziet, verheugt hij zich op de komende avond en nacht, want hij heeft met de superaantrekkelijke Aoibheann Doyle afgesproken. Zij is een lerares aan de basisschool in Craughwell en gelukkig niet door één of andere leeghoofdige macho bezet, al weet Marcel wel, dat de boerenknechten Finnian Gallagher en Kylian O'Sullivan haar nauwlettend in de gaten houden en het liefste vandaag nog het bed met haar willen delen. Die kwaadaardige en egoïstische testosteronbommen beschouwen haar nu al als alleen van hun. Marcel heeft hun haatdragende, jaloerse en vuurspuwende gezichten met veel moeite van zich af weten te werpen, nadat hij een keer op straat lange tijd met Aoibheann stond te kletsen. Gelukkig kwam de hoefsmid Keanan Kelly toen ook even langs en die schreeuwde naar Finnian en Kylian. 'Kunnen jullie die kwade koppen niet ergens inruilen?', schreeuwde hij. Dat doorbrak de spanning voor een ogenblik. Er wordt op de deur geklopt en Marcel haast zich om de deur te openen. Aoibheann zou zich het liefste direct in zijn armen storten, maar ergens wil zij het spannende voorspel ook niet overslaan. Haar heerlijke, Keltische borsten wippen bijna uit haar jurk, zo opgewonden is zij. Marcel weet wel hoezeer zij naar hem verlangt, maar als een ware gentleman schenkt hij eerst een delicate wijn voor haar in. Terwijl zij over koetjes en kalfjes keuvelen, ziet Marcel in haar al zijn vorige minnaressen voorbij komen; zoals de in seks uitmuntende dame van Killahara Castle Brighid Cusack, de dominante nimfomane Eiddwen Agnew, die nu door de miljonair Gillion MacGowan schijnt getemd te zijn, de charmante dame van Heathfield Castle Gwyndolin Quinn, met haar verrukkelijke hangtieten met mond vullende spenen, buurvrouw Katelynn O'Shea, die altijd kletsnat is, en de onvolprezen operazangeres Ráichéal Bonny, die tijdens haar orgasmes de hoogste noten scoort. Na twee wijnflessen en een halve fles Connemara Irish whiskey waggelen Aoibheann en Marcel naar boven en glijdt Aoibheann eerst als een dromerige waternimf in de badkuip, terwijl Marcel naakt om haar heen loopt. Het echte liefdesspel begint en trillend droogt Marcel haar af. Hij besteedt extra veel aandacht aan haar geprikkelde, stijve tepels, die hij steeds even een gulzig likje geeft. Nog half nat duikt zij op het hemelbed en Marcel volgt vol ongeduld. Er lijkt een eeuwigheid aangebroken en het gezicht en het lid van Marcel verdwijnen vol passie in de volop geopende vagina, omlijst met zuiver zwarte, springerige schaamharen, van een 100% wegzwijmelende Aoibheann.

Hun hemelse roes wordt wreed verstoord door een woest gebeuk op de voordeur. Marcel trekt even gauw zijn broek aan en hij grijpt naar een antiek zwaard, terwijl hij naar de voordeur loopt. Daar staan de woedende Finnian en Kylian, die vragen of Aoibheann even bij de deur kan komen, want zij hebben haar dringend iets te zeggen. 'Wie zegt dat zij hier is?', zegt Marcel afwerend. 'We hebben haar zelf naar binnen zien gaan!', roept Finnian dan. Marcel wil de deur voor hun neus dicht gooien, maar voordat hij het goed en wel beseft, staan zij al binnen en halen zij hun dolken tevoorschijn. 'Tja!', zegt Kylian, 'dan jij ons maar niet met een zwaard verwelkomen!'. Marcel steekt Kylian in zijn schouder en Finnian weet Marcel in zijn hand te steken, waardoor hij zijn zwaard laat vallen. 'Wat gebeurt daar allemaal?', roept Aoibheann van boven. Marcel probeert zijn zwaard op te rapen, maar Finnian trapt het weg, waarna Marcel meteen naar boven rent. In zijn slaapkamer haalt hij een pistool tevoorschijn en gebaart hij naar Aoibheann om verder naar boven te gaan, wat zij meteen doet, wanneer Marcel begint te schieten. Hij treft Finnian midden in zijn voorhoofd en Finnian valt levenloos naar beneden. Kylian begint hevig te vloeken en hij heeft het over een zeer ongelijkwaardige strijd, terwijl Marcel zich bij Aoibheann voegt en nog hoger met haar gaat. Kylian sluipt voorzichtig naar boven, want hij wil Finnian wreken, ook al heeft hij geen schijn van kans. Zodra Marcel hem in het vizier heeft, schiet hij ook op Kylian, die in zijn keel getroffen wordt. Marcel loopt even naar beneden om hem het genadeschot te geven. Samen met Aoibheann gaat hij helemaal naar boven om stoom af te blazen. Samen met de trillende en huilende Aoibheann kijkt hij in de richting van Kilchreest en lopen zij wat op de muurgang met kantelen. Ineens klinkt er een schot en blijkt de borstwering nutteloos te zijn, want Marcel wordt dodelijk in zijn borst getroffen, terwijl Aoibheann automatisch naar beneden duikt. De boer, waar Finnian en Kylian voor werkten, Darragh McCormack, schreeuwt triomfantelijk naar boven: 'Kom maar gauw, Aoibheann, het gevaar is geweken!'. Even later vlucht een totaal verwarde Aoibheann in grote paniek uit Strongfort Castle en stort zij zichzelf in de armen van Darragh, die heimelijk net zo gek op haar is als zijn knechten dat waren.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
5 februari 2024


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 54



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)