Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Bernard schrijft ...aan de verzekering

Antwerpen, 29 juni 2003,Geachte heer Schurmans,In uw brief van 26/6/03, waarin u mij vraagt naar de precieze omstandigheden van mijn ongeval op zaterdag 3 juni, heeft u mij allervriendelijkst tot mejuffrouw bevorderd, wat echter in samenhang met mijn voornaam Gerard, helaas aanleiding tot pijnlijke misverstanden kan geven.

Het is vreemd dat ik het ongeval weer opnieuw moet omschrijven en de gegevens over mijzelf en mijn wagen nogmaals moet invullen. Mijn echtgenote heeft aan de agenten die het ongeval kwamen opnemen immers alles al laten zien, wat die heren ook maar wilden zien.

Doch, ziehier mijn versie van de feiten. Op die bewuste zaterdag kwam ik samen met mijn vrouw omstreeks 15u30 na een dagje winkelen terug naar huis gereden langs de Vrijheidsstraat. Toen ik de kruising met de Pernotlaan naderde, verhief zich daar een hek om mijn vrije uitzicht te belemmeren. Met de wettelijk ter plaatse toegestane maximum snelheid botste ik op een vrouw die mij tegen alle geldende voorschriften in tegemoet kwam. Door de klap verloor ik de controle over het stuur en ongewild vloog mijn wagen in de richting van het voetpad. De voetganger die daar liep kon niet beslissen naar welke kant hij wegrennen moest, zodat ik over hem heen reed. Vervolgens kwam ik tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Ik hoop u hiermede voldoende informatie te hebben verstrekt om mijn schadegeval met goed gevolg te kunnen afhandelen. Ter mijner ontlasting wil ik er nog aan toevoegen, dat het met de bewuste voetganger ondertussen al heel wat beter gaat. Het loopgips werd inmiddels van zijn rechterarm verwijderd. Bovendien heb ik voor mijn eerste ongeluk en na mijn laatste, steeds schadevrij gereden, dus durf ik een spoedige tussenkomst van uw maatschappij tegemoet te zien.


Met vriendelijk groeten,

Bernard De Simpelare
Olgustienlei 34b
2014 Antwerpen


Ps: De getuigen van de aanrijding zijn tegen de achterkant aangeniet.

Schrijver: Adrienne VB, 15 apr. 2004


Geplaatst in de categorie: humor

2,6 met 21 stemmen 1.771Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)