Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

rookstel

Vorige week is mijn vriendin gestopt met roken. De eerste dagen vielen tegen. Beetje chagrijnig was ze. En afwezig. Maar sinds eergisteren is ze weer terug en als vanouds. Behalve wat de seks betreft. Dat gaat nu als vannieuws.
Ik dacht dat ik alles wist op seksgebied. Dat ik alles al eens meegemaakt had.
Helemaal mis.

We hebben eergisteren gevreeën dat het een lieve lust was. Het duurde langer dan ooit. Tijdens de eerste streling was het buiten net aan het schemeren. En toen we uitgeput in slaap vielen priemden de eerste zonnestraaltjes al weer door de gordijnen naar binnen.
Midzomernachtseks.
Onze verstrengelingen vergden het uiterste van onze lenigheid. We beleefden een nog ongeschreven hoofdstuk uit de Kama Sutra. Ik heb er niet eens spierpijn aan overgehouden.
Goede seks is als tijgerbalsem.
We hebben elkaar gezoend op plekjes waarvan ik niet wist dat ze tot de erogene zones behoorden. Zonder te overdrijven kan ik nu wel zeggen dat het gehele menselijk lichaam één grote erogene zone is.
En mijn vriendin een amazone.
Onze bewegingen deden ons huis tot op de grondvesten trillen. Het KNMI registreerde een beving van 3.5 op de Schaal van Richter. Het epicentrum lag op 51°55' Noorderbreedte en 5°43' Oosterlengte.
Klopt, vlakbij Wageningen.
We zijn tot een hoogtepunt gekomen dat hoger lag dan de hoogste berg die ik ooit bedwong. Maar terwijl ik zonder zuurstofflessen op die hoge bergen geweest ben, lag ik nu af en toe naar lucht te happen.
Zuurstofschuld.

Volgende week wordt alles nog mooier. Dan zullen de bomen tot in de hemel groeien en ik tot in de zevende. Dan zullen mijn vriendin en ik alles doen wat God verboden heeft. En nog zal verbieden als hij ons bezig heeft gezien.

Ook ik ga dan stoppen met roken.

Schrijver: Drs. Mosje, 20 juni 2004


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.8 met 32 stemmen 2.714Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Tom
Datum:
17 juli 2004
Email:
i_love_some_one_special_girlhotmail.com
ik vind het heel goed en dapper van jullie om te stoppen ik hoop voor jullie dat het gaat lukken want mij lukt het niet.
Naam:
haanie
Datum:
3 juli 2004
Email:
/
Ik vind het knap dat je vriendin is gestopt met roken en dat jij ook gaat stoppen!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)