Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De schim uit de volkerenzee

In mijn gezichtsveld kreeg ik een droom…
Een schim doemde op uit de duistere nacht en uit het woelige water van de zee.
Hij had ogen en een mond vol grootspraak. In mijn droom zag ik nog meer, want hij deed krachtige dingen, grote tekenen aan de hemel, en hij verleidde de mensen die op de aarde woonden door bedrieglijke wonderen en toverij met allerlei ongerechtigheden, en de wereld liep hem met bewondering achterna en aanbaden hem! Wie was hij toch dat de wereld hem zó bewonderde? Het was de mens der wetteloosheid, het beest uit de volkerenzee! (betekent) de geweldige rijkdom en wonderen van de technologie en wetenschap waar het hele mensdom zich momenteel in bevind, maar tegelijk ook de schim uit Het Derde Rijk is die de draad weer heeft opgepakt waarin hij met toverspreuken de euthanasie opnieuw uit de doos der vergetelheid goochelde. Want zelfdoding op mensen die geen uitweg meer weten zal straks niet meer strafbaar zijn, omdat de overheden en hulpverleners ze meer en meer in de steek laten, om aan die mensen zelf de keus te laten of ze euthanasie willen of abortus willen plegen. Het is een rechte lijn van abortus naar euthanasie, dat ten slotte zal leiden naar de ondergang van de wereld.
De technologie en wetenschap zullen blijven doorgaan in genetische uitvindingen, om het eeuwige leven hier op aarde te scheppen, door mensen te klonen die op elkaar lijken. Wat Hitler destijds heeft geprobeerd om een superras te scheppen zal in deze eeuw worden voort gezet. Want zo spreekt de mens: ‘’Wij werken aan de Grote Uitbetaling van al onze plannen. En van nu af aan gaan wij het hele leven beheersen. Wij gaan Gods schepping zoetjesaan verbeteren omdat wij zien dat God veel fouten heeft gemaakt. Door genetische onderzoeken zijn wij nu in staat om monogoide kinderen, geestelijke of lichamelijke gehandicapten, blinden en andere misdeelde te liquideren. Zij hoeven niet eens meer geboren worden. En de verzekeringen moeten ervoor zorgen dat alle kosten inclusief die van de geboorten van misdeelde te voorkomen.’’.
De hedendaagse postmoderne mens zal de droom van Hitler waarmaken. Want – de god Wodan, is als het ware nog nooit echt dood geweest!

Schrijver: Henny Sshipper, 3 mei 2005


Geplaatst in de categorie: politiek

1.0 met 2 stemmen 708Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)