Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Terroristische bloemenaanslag.

‘Hier volgt een extra nieuwsbericht!’

In hartje Brussel, aan het Rogierplein, is deze morgen een terroristische bloemaanslag gepleegd.

Tientallen argeloze voorbijgangers werden zwaar tot zeer zwaar geraakt. Het aantal lichtbedolvenen is nauwelijks te tellen.
De getroffenen worden nu allen afgevoerd naar bloemencentra in de nabije omgeving of naar een gespecialiseerde groothandelszaak.

De Rijkswacht en Dienst voor Onkruidverdelging zijn al een poosje ter plaatse en speuren het terrein af naar mogelijke aanwijzingen.
De herkomst van de aanslagboeketten zal moeilijk te achterhalen zijn door de enorme verspreiding van losgeslagen bloemblaadjes en verscheurde stengels allerhande.

Drie verdachten zijn ondertussen opgepakt. Het betreft mannelijke personen, allen in het bezit van een ruiker bloedrode rozen.
Deze personen zijn onmiddellijk aangehouden.

De Rijkswacht vraagt met aandrang, om ieder verdacht boeket ongemoeid te laten en de locatie onmiddellijk door te geven aan de bevoegde instanties.

Twee verdachte ruikers zijn tijdig onderschep, ingepakt en later in GFT containers afgevoerd voor nader onderzoek. Een poging om deze op te slaan in ‘ Milieu-boxen’ is grondig fout gelopen. Niemand van de aanwezig zijnde bevoegde personen slaagde er namelijk in om één van deze boxen te openen. Een probleem dat zich al jaren voordoet, maar door de huidige panieksituatie éénieder is ontgaan.

Eén was op weg naar de ambtswoning van onze jarige Premier. De tweede, een bloemenkrans, zat nog in de verpakking en was geadresseerd aan de Koniklijke familie.

De Premier is ter plaatse en diep onder de indruk van de kracht en uitstraling van deze aanslag. Hij kondigt voor morgen een dag van Nationale vreugde af. Na de barbecue aldaar, zal aan de aanwezigen worden verzocht om drie minuten vuurwerk te aanschouwen.

We krijgen zopas de mededeling dat de drie aangehoudenen alweer op vrije voeten zijn. Deze drie hadden allen wat goed te maken bij één en dezelfde vrouw, en hadden geen uitstaans bij deze bloemenexplosie.

Tot zover deze korte mededeling, mocht er méér nieuws zijn, dan komen wij daar later uitgebreid op terug.

Schrijver: danny cant., 25 juli 2005


Geplaatst in de categorie: humor

3.2 met 5 stemmen 610Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)