Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mannen in mokkasmaak

Overal zie je ze voorbij komen, de mooie vrouwen. In tijdschriften, op reclameposters, maar vooral in de videoclips van tegenwoordig. Het liefste nog met zo weinig mogelijk om het lijf. Een streling voor het mannelijk oog natuurlijk, maar waarom wordt er toch zo weinig aandacht besteed aan wat het vrouwelijk oog wil, wat mijn oog wil? Heeft er al eens iemand bij stil gestaan, dat sommigen van ons vrouwen (ik weet zeker dat het er meer zijn dan ze toe willen geven) graag naar het mannelijk geslacht kijken?

Alhoewel mannen vaak egoïstische, respectloze wezens zijn, mag ik er graag naar kijken. Ik doe niks liever dan ’s zomers op een terrasje naar al die prachtige, ontblote, gespierde lichamen kijken. En ook lopend in de stad draai ik mijn hoofd graag om voor een mooie man. Ik hou van ze in alle soorten en maten. Van chocoladebruin naar roomwit, maar het liefst heb ik ze in mokkakleur, bedekt met chocoladebruine haren en felblauwe knikkers van ogen. Ze zijn zeldzaam, maar ze zijn er wel. Zoals een vrouw alleen maar mooi is als alles in verhouding klopt, zo is dat ook bij een man. Het enige verschil is, dat een mooie vrouw ook nog mooi is in haar evakostuum, maar een man in zijn volledige naaktheid is niet om aan te zien, hoe een prachtig exemplaar hij ook moge zijn. Het wormvormig aanhangsel waarover de man beschikt, is een foutje van de natuur. Leuk om mee te spelen, maar geen gezicht. Met de juist gekozen onderbroek daarentegen, zijn ze om te smullen.

Mijn vizier stond al vroeg op de mannen gericht. Ik was nog maar dertien toen ik samen met een vriendin de top 10 van ‘de lekkerste jongens van de school’ samenstelde. Het duurde niet lang voordat ik nummer 3 van de lijst had gescoord (nummer 1 was iets te hoog gegrepen voor mij). Jammer genoeg ben ik iets te lang aan hem blijven hangen en heb ik al het andere mannelijk schoon aan mijn neus voorbij laten gaan. Achteraf gezien had ik graag wat meer willen experimenteren, maar voor alles is een tijd en die tijd is geweest.

Hoewel ik graag naar ze mag kijken, ben ik nog nooit een man tegen gekomen die alle eigenschappen bezit die ik graag zou zien in een man. Zijn ze lief dan is de seks drie keer niks. Zijn ze behulpzaam, dan kun je er weer niet mee lachen en veel mannen, heel veel mannen, zijn de grootste egoïsten die er bestaan.Van mij mogen ze de wet een beetje aanpassen, zodat ik er een stuk of 4 kan nemen. Eentje die zorgzaam en romantisch is, eentje die een handje helpt in de huishouding, eentje waar ik een goed gesprek mee kan hebben en mee kan lachen en een voor geweldige seks.

Maar goed, nu draaf ik weer een beetje door. Het was me natuurlijk begonnen om het feit dat ik graag naar mannen kijk, dus laat ik maar gewoon beginnen met een brief te schrijven aan de platenmaatschappijen (of waar ik dan ook moet zijn) met de vraag om meer mannelijk schoon op de televisie (al dan niet met ontbloot bovenlichaam). Mocht dat me niet tevreden stellen, kan ik later altijd nog de politiek in gaan om de wet aan te passen.

Schrijver: wendy77, 17 november 2005


Geplaatst in de categorie: mannen

2.8 met 11 stemmen 1.606Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)