Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Confrontatie

Weet u, ik heb zo langzamerhand mijn buik vol van een bepaalde schrijver op deze site. U vraagt zich af wie ik op de korrel heb ? Het is een nieuwkomer, net een half jaar aanwezig met het belachelijke pseudoniem Fred, volgens mij heet ie gewoon Frits Mulder. In het begin vermeldde hij nog zijn email-adres, maar ja, succes maakt afstandelijk. En wat schrijft die Fred/Frits nu eigenlijk ? Niet om over naar huis ! Vaak is er niets goed, de politiek is ziek, religies zijn des duivels, de Gooise matras bevlekt zichzelf, en dan, zeer vermakelijk, onsmakelijk zachte woorden, extreem lief.

Sorry, heeft u een teiltje voor mij, deze man (gefrustreerde vrouw ?) kan je toch niet serieus nemen ?! Ik zou zeggen, reageer maar Fred/Frits, ik ben er klaar voor. En voor al die anderen, die dit lezen, wees Fred/Frits tot last, leg hem het vuur aan de schenen, trek die mens uit de kast, opluchtend is hij dan zomaar ineens verdwenen.

Vervolgens, bemin mij niet. Ik daag u uit.

Schrijver: De zwarte hand, 18 nov. 2005


Geplaatst in de categorie: humor

0,8 met 10 stemmen 1.005Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
23 nov. 2005
Helaas Rina, zo slim ben ik niet, ik vraag mij wel af wie De zwarte hand is, werp hem graag de (zwarte) handschoen. Ik wil hem kennen.
Naam:
Rina
Datum:
21 nov. 2005
Arme Fred, hij krijgt het maar niet voor elkaar iedereen over zich heen te laten vallen. Want volgens mij is deze "zwarte hand" gewoon Fred zelf.
Naam:
paco
Datum:
19 nov. 2005
Email:
pacocritici.nl
Niks mis met Fred. Volgens mij zit je frustratie tussen je eigen oren

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)