Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ontmaskerade

Ik geef het toe, ik ben De zwarte hand. Sorry Rina, Jan, Klaas, Kees en Piet, ik heb met gevoelens gespeeld en dat had ik niet mogen doen. Ik maakte de fout door te denken dat ik een fout mocht maken, dat trek ik terug, sorry. Volgend jaar, we hebben het dan over 2006, wordt alles beter, haal ik een wit voetje bij u allen, want dan kunt u met terugwerkende kracht invloed hebben op mijn opgezwollen kankerpitgedoe. Vooropgesteld dat een vat minder doet dan vijftig dollar, kan ik u garanderen dat De zwarte hand blijft re(a)geren. Stelselmatig zal ik uw zorgen blijven delen, voor sommigen een verlichting maar een loden last voor velen, dragen wij niet allen een mombakkes ?!

Jantje lacht, Jantje huilt, de wereld een toneel.

Schrijver: De zwarte hand, 2 december 2005


Geplaatst in de categorie: toneel

1.7 met 14 stemmen 3.542Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
De zwarte hand
Datum:
4 december 2005
Rina, deze hand verschoon ik nooit meer, was toch al zwart. Femmy, meer dan wie ik ben kun je niet verwachten, ik denk er nooit bij na, ik gooi mijzelf er zo maar uit.
Naam:
Günter
Datum:
3 december 2005
Email:
agschulzhotmail.com
Het is wel een beetje genant; ik moet je bekennen dat ik er wèl ben ingetrapt. Ik dacht nog: moet dat nou zo nodig, Zwarte Hand? Het onderstreept wel jouw creatieve veelzijdigheid en gevoel voor humor. Tevens blijkt hieruit, dat ik als ''nieuwkomer'' nog beter moet leren lezen. Tot een volgende keer.
Naam:
Femmy
Datum:
2 december 2005
In beginsel leuk, je verhaaltje.
Maar nu nog wat schetsmatig, je zou het wat meer kunnen ver/bewerken?

Groet,
Femmy
Naam:
Rina
Datum:
2 december 2005
Het zij je vergeven. Blijf vooral jezelf, mét of zonder mombakkes. 'Hand'kusje van mij.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)