Inloggen

Alle inzendingen over Het is jammer

1046 resultaten.

Sorteren op:

Ik heb het gehad

hartenkreet
3.2 met 5 stemmen 526
Mooie tijden meegemaakt, kon diverse eieren kwijt. Helaas heeft de redactie geen ballen meer, kritiek zonder voedingsbodem bouwt luchtkastelen. Ik heb het echt gehad en ben het nu kwijt, zo jammer.
Fred13 september 2017Lees meer…

Jammer!

hartenkreet
-1.0 met 1 stemmen 106
Sommige mensen zijn zo teleurgesteld dat ze teleurgesteld zijn dat hun hele leven door de teleurstelling beheerst wordt. En dat is pas jammer.

Djokovic moet Australië verlaten.

bewering
4.7 met 3 stemmen 111
Gelijke monniken, gelijke kappen. Dat blijkt in Australië ook te gelden voor de Serviër Novak Djokovic, die zich niet laat inenten. De beslissing van de Australische minister van Immigratie Hawke om Novak weg te sturen, lijkt me heel terecht. Jammer, heel jammer maar terecht.
Victor S.14 januari 2022Lees meer…

bewering
3.0 met 3 stemmen 44
...mogelijke marge in de beslissingswedstrijden met een versneld tempo. Jammer voor Sipke, jammer voor de Gronings-Friese schaakwereld.

hartenkreet
1.6 met 11 stemmen 81
KAPPER Jammer jammer, de kappers mogen nog steeds niet aan het werk. Mijn kapsel begint weer enigszins de lengte en het model van eind jaren zestig aan te nemen. Wat mij opviel – niet dat ik er wakker van lig – was dat veel parlementsleden er keurig gekapt bij lopen. Rutte had volgens...

bewering
2.0 met 4 stemmen 73
...van 1. om met modder te gooien 4. de jammerlijke zwakheid van 2. om modder op te vangen en zich ermee in te smeren Discriminatie verdwijnt uit de wereld als: a. iedereen zich realiseert dat datgene wat ie werkelijk is uniek is, vrij, tijdloos, onbeperkt en onschendbaar b....

Kiki Bertens gaat stoppen

bewering
4.8 met 4 stemmen 146
Kiki, bedankt. PS: toch jammer dat je destijds niet met Raemon Sluiter bent doorgegaan ...

bewering
5.0 met 1 stemmen 130
Over verschil van mening kan men uren discussiëren. Wat jammer! Men kan die tijd toch veel beter gebruiken om over dingen te spreken waar men het wél over eens is?

bewering
3.2 met 6 stemmen 76
Verheugend is het dat overal in de wereld van God wordt getuigd. Jammer genoeg getuigt lang niet heel de wereld van God.

Jammer, Kiki.

bewering
4.3 met 3 stemmen 104
Jammer dat Kiki Bertens in haar laatste 3 partijen in Palermo sets speelde waarin ze door de benedengrens zakte. Mogelijk miste zij haar coach die haar erop had kunnen wijzen dat ze er goed aan zou gedaan hebben zich niet constant te ergeren aan het publiek. Maar een compliment voor Kiki hoe ze...

SSAB en Tata Steel

bewering
5.0 met 3 stemmen 313
Het is jammer dat het Zweedse SSAB haar handen aftrekt van Tata Steel omdat met een Zweedse firma de duurzaamheidsnormen in goede handen zouden zijn.
Tammo G.29 januari 2021Lees meer…

bewering
3.5 met 6 stemmen 66
Jammer dat de VVD-ministers Blok en Schippers geen enkele haast maken met het begrenzen van de topinkomens in de zorg en bij de woningcorporaties met ingang van 2015.
O.U. Deis24 december 2014Lees meer…

Religie maakt meer kapot dan mij lief is

hartenkreet
3.6 met 14 stemmen 298
...mede mogelijk gemaakt door religieuze idioten met wapens. Wees gegroet Maria. Jezus Christus heeft er een zooitje van gemaakt, zijn gelijken zijn geen haar minder. Gelovig, intens jammer, ik ben er kapot van. Duintop, de bloedrode zon staart mijn ogen achter schuimwit rollende golven. De...

bewering
1.3 met 3 stemmen 218
Volgens taalkundigen en filosofen is een paradox een schijnbare tegenstelling. Het is jammer dat men deze term ten onrechte hanteert voor onzinnige beweringen in de vorm van onoplosbare tegenstellingen.

Wit / zwart

hartenkreet
3.5 met 4 stemmen 767
...de dromen van de Amerikanen". "Jammer", zei mijn Afrikaanse vrouw. "Jammer”.

fitna simply white

verhaal
3.0 met 4 stemmen 394
...de dromen van de Amerikanen". "Jammer", zei mijn Afrikaanse vrouw. "Jammer”.

bewering
3.0 met 1 stemmen 68
Ik zag Erik Menkveld destijds tijdens Poetry International, toen ik hem schampte, als de opvolger van Gerrit Komrij. Jammer dat hij maar 55 is geworden en dat daardoor mijn toekomstvisie is verbrijzeld.

bewering
1.9 met 16 stemmen 200
Het is alleen zo jammer dat deze buurvrouw die van feestvieren houdt, na afloop gaat staan fantaseren en snoeven tegen haar feestgangers en daarmee op het allerlaatste moment de sfeer verziekt en vriendschappen verspeelt.

bewering
2.7 met 6 stemmen 69
Jammer dat Theo Janssen door blessures gedwongen zijn voetbalschoenen aan de wilgen moet hangen. Het was een speler met een loepzuivere pass en tactisch inzicht die daardoor meehielp Twente en Ajax landskampioen te maken.

bewering
3.3 met 11 stemmen 77
De kleine kaars moge tevreden zijn met haar vlammetje. Laat haar maar niet de wens koesteren om op te laaien als een grote fakkel. Als de kaars zo deed, zou zij ineenschrompelen met stinkende walm, ontijdig en jammerlijk gesmolten zijn.

Langs de zijlijn.

hartenkreet
3.7 met 10 stemmen 412
...af. Althans zo lijkt dat bij mij. Jammer heel jammer, ik voel mij zelf nog zo jong en toch afgestompt. Een dubbelzijdig iets in een enkel verhaal. Ik wil niet bij de pakken neer gaan zitten en probeer zoveel mogelijk dingen te verzinnen om hier iets aan te veranderen. Nu moet ik wel zeggen...
E van Dam29 januari 2009Lees meer…

bewering
3.0 met 1 stemmen 101
Eindelijk is Ratko Mladic opgepakt, die zoveel onschuldige mensen de dood heeft ingejaagd, gewetenloos en rancuneus. Toch jammer dat die Nederlandse soldaten hem destijds niet mochten/konden tegenhouden, wat gewichtiger zou zijn dan het veroordelen van deze massamoordenaar.

Terrassen open?

bewering
4.5 met 4 stemmen 276
De meer dan 5000 besmettingen van vandaag zullen de Regering niet stimuleren om de terrassen te laten openen, hoe jammer dan ook voor de horeca-mensen. Maar het aantal bewegingen zou ontoelaatbaar snel toenemen in de visie van de verantwoordelijke minister De Jonge.

bewering
2.8 met 8 stemmen 755
Verhalen en artikelen, die op het internet worden gepubliceerd, moeten vrij kort zijn, omdat ze anders nauwelijks worden gelezen. Dat is jammer, want diepgang en nuance zijn daarvan de eerste slachtoffers. Ook bestaat het risico dat meningen daardoor sneller polariseren dan nodig is.

bewering
2.0 met 2 stemmen 101
Fijn dat we de koninklijke familie minder politieke macht toewensen, maar jammer dat deze wens niet kan worden uitgevoerd! Door verstrengelde belangen en afgebakende ondertekeningen, verdedigd door valbruggen, diepe grachten en zwaarbewapende scherpschutters en obscure handlangers!

Kiki op de weg terug

bewering
4.0 met 2 stemmen 68
Wat ontzettend jammer dat 'onze' Kiki Bertens vandaag in Peking een matchpunt tegen de wereldranglijst aanvoerende Asleigh Barty niet kon verzilveren. Maar het goede nieuws is dat Kiki op de weg terug is na een langdurige terugval die vooralsnog voor een buitenstaander niet valt te verklaren.
Victor S.5 oktober 2019Lees meer…

Mark Insingel: Wat ik zo jammer vind

beschouwing
4.0 met 3 stemmen 165
...wat ik jammer vind. Dat wat er overblijft zo jammer is dat ik het nergens vind. Dat ik slechts vind en overal dat er niets overblijft. Ooit was er alles, ooit was alles goed, ooit was het goede alles. Liefste, nu is er niets, versta me toch, alles is goed behalve...
autobiografie
3.2 met 6 stemmen 305
...ook, toen. Er was een tijd, voltooid verleden tijd, zo jammer. Zo intens jammer.

Gelukkig: smaken verschillen!

verhaal
5.0 met 1 stemmen 290
...want het tegenovergestelde is een feit gebleken! Jammer, jazeker wel voor zowel de makers als de kijkers maar besef dat: we van elke fout nog steeds leren. Smaken verschillen gelukkig wel want anders zou het erg eentonig worden en hier in huize T is het zo dat: als er iemand op tv komt die het...

Alexander Isak

bewering
4.7 met 3 stemmen 118
Het is zeer jammer dat een Nederlandse club (Ajax!?) er niet in geslaagd is Alexander Isak voor de Nederlandse competitie te behouden. Hij was het afgelopen half jaar smaakmaker nummer 1. Ik ben ervan overtuigd dat het bovendien een goede investering zou zijn geweest want Isak heeft zijn plafond...
Meer laden...