Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Gelukkig: smaken verschillen!

Diverse mensen, evenzovele smaken ook al op het gebied van televisie kijken, vanzelf. In huize T is dat niet anders natuurlijk maar soms, jawel soms kijken we dezelfde programma’s , soms wel, vaak niet maar dat geeft niets want hij houdt van tv en ik vermaak me op diverse andere manieren ook wel. Om terug te komen op smaak verschil zou er afgelopen week weer een nieuwe episode komen van dat knikkerspel, marble mania heet het en nu gaat het niet om de knikkers maar vooral om de wijze waarop die geweldige banen gemaakt- en gelegd zijn!

Ook de kandidaten die komen, spelen er een rol in en dan komen we op het gevalletje : “ smaken “ uit, want wat wil het geval, wel wij beiden hebben helemaal niets met de spelers die er ditmaal in zouden zitten, de familie Meiland. Snappen doe ik ze niet, de humor is niet te vinden en de uitlatingen spannen de kroon, kortom: wij hebben niets met die familie en ze haalden ( toen we wisten dat ze erin zouden zitten) de sjeu van het programma af, let wel: bij ons twee in elk geval en dus: werd er niet gekeken, jammer? Jawel, maar beter dan het overdreven geluid aan te moeten horen dus.

Overleven doe je dat natuurlijk wel, jammer is het ook en weet je, als blijkt dat de kijkcijfers van het eerste programma tegenvielen dan begrijp ik dat ze de foute keuze maakten door te denken dat: deze familie de kijkcijfers zouden lanceren want het tegenovergestelde is een feit gebleken! Jammer, jazeker wel voor zowel de makers als de kijkers maar besef dat: we van elke fout nog steeds leren.

Smaken verschillen gelukkig wel want anders zou het erg eentonig worden en hier in huize T is het zo dat: als er iemand op tv komt die het beeld niet opleukt, het wordt weggezapt! Maar in ieder geval zijn er wel mensen die dus wel genoten hebben….

... Geen slimme keuze qua kandidaten ...

Schrijver: An Terlouw, 9 januari 2022


Geplaatst in de categorie: maatschappij

5.0 met 1 stemmen 292Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)