Inloggen

Alle inzendingen over dar het tabblad Bewe

326 resultaten.

Sorteren op:

bewering
3.9 met 11 stemmen 276
...vele inzendingen op dit tabblad lijken enkele beweringen hier en daar op een hoenderhok, waarvan de bodem bezaaid is met knuppels. Er blijkt, als reactie, door menige gevederde medebewoner fel of juist sussend te zijn gekakeld, terwijl andere nog druk op reacties broedden. Achteraf zou je...

bewering
3.4 met 5 stemmen 230
...werkgeefster onmiddellijk ontslagen’. Ik beweer, dat bovenstaande tekst complete onzin is. Dat laat helaas onverlet, dat U, wellicht onbedoeld en zeker ongewild, toch deze ongein hebt gelezen. Dat is nou ongelofelijke pech hebben, toch? Onderstaand en onder ons: er is een, zij het...

Nare woorden

verhaal
1.4 met 5 stemmen 844
...waarin menigeen zich wentelt, maar waar ik niet aan kan wennen. Ik haat tabbladen.
Fred30 mei 2006Lees meer…

bewering
3.6 met 5 stemmen 80
Ik stel voor tabblad beweringen te vervangen door tabblad reacties...
Fred7 augustus 2013Lees meer…

Vakantie

verhaal
2.5 met 26 stemmen 4.501
De redacteuren van het tabblad 'proza' zijn tot 1 september van hun vakantie aan het genieten! Tot die tijd is dit tabblad gesloten voor nieuwe inzendingen.

bewering
3.3 met 13 stemmen 592
Dit tabblad is allang niet meer het tabblad voor: beweringen Het is verworden tot een: Jantje van Alles. Nou dan maak ik nu daar ook maar eens even gebruik van, maakt het wat uit...? Alle columns die hij hier op deze site geplaatst heeft als vaste dagcolumn-schrijver in de laatste...
J.de Groot15 november 2016Lees meer…

Vakantie 2003

verhaal
1.8 met 134 stemmen 11.771
Het tabblad 'proza' is van 1 juli t/m 31 augustus vanwege vakantie voor nieuwe inzendingen gesloten. De redacteur van dit tabblad wenst je fijne weken toe!

bewering
5.0 met 4 stemmen 70
Berekend is dat Donald Trump meer dan 5 aantoonbaar onjuiste beweringen per dag doet. Hij zou een perfecte aanleveraar zijn van inzendingen voor een tabblad 'onjuiste beweringen'. Maar op nederlands.nl zou hij maar één inzending per dag per tabblad mogen insturen...
Redacteur15 november 2017Lees meer…

bewering
3.2 met 17 stemmen 406
...gaat met vakantie! Juist. Het Tabblad beweringen daarin tegen heeft de laatste maanden een flinke toeloop, en dat is geen flauwekul! Ik beweer niets, maar straks gaat het nog dringen worden, misschien een max.inzendingen p.p (http/adres) per week/maand? even....over nadenken?

bewering
3.8 met 13 stemmen 252
...en steevast met modder gooien naar hun opponenten. Het is daarom goed dat er een inhoudelijke discussie op gang komt over de manier waarop op dit tabblad wordt geschreven en gereageerd. Laten we met ons allen voorkomen dat elke gedachtenwisseling door enkele reaguurders onmogelijk wordt gemaakt.

bewering
3.7 met 12 stemmen 175
Een al langere tijd heersende tendens op dit tabblad volgend, beweer ik naar eer en geweten dat, door welke bril men het ook moge bekijken, ook deze poging om te komen tot een bewering eveneens weinig inhoud heeft. Met méér behoeft men klaarblijkelijk al enige tijd geen genoegen meer te nemen.

bewering
4.2 met 5 stemmen 161
Ik stel voor om dit tabblad voortaan 'mededelingen' te noemen...

bewering
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 146
De eerste 2 beweringen op dit tabblad zijn eigenlijk recensies.
Fred13 januari 2009Lees meer…

bewering
3.5 met 8 stemmen 197
Het tabblad beweringen dreigt steeds meer te verworden tot de peuterspeelzaal van nederlands.nl.

bewering
3.5 met 4 stemmen 2.579
Het is te gek voor woorden dat je midden in de nacht uitgedaagd wordt door een tabblad om iets aan de goegemeente mede te delen. Bij deze, dus...
Fred5 april 2015Lees meer…

Beweringen

bewering
5.0 met 4 stemmen 891
...vorm (lengte max. 50 - 100 woorden, taalfouten, wrakke formuleringen) en inhoud (in de visie van de redactie ongepaste beweringen worden niet geplaatst: discriminatie, bedreiging, belediging, criminalisering etc.).

bewering
4.1 met 7 stemmen 322
Wie beweringen inzendt, maar niet bereid is om inhoudelijk en met argumenten in te gaan op de reacties die hij daarop krijgt, heeft op dit tabblad niets te zoeken.

bewering
2.0 met 2 stemmen 205
Enkelen op het tabblad beweringen vestigen de indruk het schrijven van reacties te willen verheffen tot een zelfstandige discipline.
Jacob16 februari 2010Lees meer…

HAND IN EIGEN BOEZEM

hartenkreet
3.7 met 3 stemmen 554
...gesteld worden dan bij www.gedichten.nl. Sommige van mijn gedichten zet ik om in proza-vorm om ze vervolgens naar de tabbladen hartenkreten, beweringen of beschouwingen van www.nederlands.nl te verwijzen. Zo wens ik voortaan door te gaan. Ik hoop dat u het met mijn voornemen eens bent.
Han Messie27 januari 2017Lees meer…

bewering
1.7 met 7 stemmen 143
Gezien het hoge aantal inzendingen met platituden over de liefde zou een kinderpagina en een tabblad puberpoëzie op deze site een gat in de markt dichten.
Guus Flater20 september 2011Lees meer…

bewering
4.0 met 5 stemmen 1.163
Ik wens de mensen van de redactie, van alle tabbladen een prachtige Kerstmis toe, evenals een mooie jaarwisseling en een mooi 2018.
An Terlouw22 december 2017Lees meer…

bewering
3.0 met 1 stemmen 113
Het is een goed idee om het tabblad Beweringen om te dopen tot Literair Café, waar beweringen alleen kunnen worden gevierd met een vaatje bier en bekeringen met een zoute heering.
Guus Flater11 november 2009Lees meer…

bewering
3.8 met 5 stemmen 869
Als alle werknemers die in Nederland gepest worden (80.000 naar het schijnt) een stukje hierover op nederlands.nl - tabblad autobiografieën - zouden publiceren, zou de site plat liggen.

bewering
3.0 met 3 stemmen 111
Literair twitteren past dit tabblad beter dan stomlinks of domrechts te kibbelen. En wat gij elders reeds domlinks of stomrechts heeft kunnen lezen of schrijven, gelieve u hier niet nog een keer te slijten.
Guus Flater11 september 2010Lees meer…

bewering
5.0 met 7 stemmen 134
Een tabblad "aforismen" waar bijdragen die geen echte aforismen zijn worden geweigerd, zou mogelijk door velen worden verwelkomd. Zie Wikipedia voor verdere informatie en de site "maximen" voor voorbeelden.

bewering
4.0 met 6 stemmen 80
Logisch Zo af en toe kan ik een enkel argument of een onderbouwing van ingezonden zielenroerselen op dit tabblad niet rijmen. Dat is bij nader inzien ook wel logisch, want een bewering is tenslotte geen gedicht.

bewering
3.2 met 4 stemmen 138
Het is opvallend te zien dat op gedichten.nl de werkjes van dichters van naam (op het tabblad gedichten) aanzienlijk lagere waarderingen krijgen dan die van de netdichters en hartekreters. Wie daar een sluitende verklaring voor kan geven, heeft een helder brein.

bewering
3.5 met 20 stemmen 985
Een bewering is één van de vele vormen van creatieve en vrije meningsuiting. Speels gehanteerd zou dit kunnen impliceren, dat een ieder die iets spitsvondigs meent te kunnen etaleren het op dit tabblad gewoon kan doen… en wie weinig of niets te beweren heeft eveneens.

bewering
3.7 met 6 stemmen 378
De waardering voor het gedicht “Misbruik” van 5 juni op het tabblad "Gedichten" van de zustersite doet vermoeden dat de meeste bezoekers van die site een heel andere mening hebben over wat een goed gedicht is dan de jury van de Nationale Gedichtenwedstrijd.
Meer laden...