Inloggen

Alle inzendingen over dar het tabblad Bewe

471 resultaten.
Sorteren op:

bewering
3,9 met 11 stemmen 276
...vele inzendingen op dit tabblad lijken enkele beweringen hier en daar op een hoenderhok, waarvan de bodem bezaaid is met knuppels. Er blijkt, als reactie, door menige gevederde medebewoner fel of juist sussend te zijn gekakeld, terwijl andere nog druk op reacties broedden. Achteraf zou je...

bewering
3,6 met 5 stemmen 79
Ik stel voor tabblad beweringen te vervangen door tabblad reacties...
Fred 7 aug. 2013Lees meer…

Vakantie

verhaal
2,5 met 26 stemmen 4.498
De redacteuren van het tabblad 'proza' zijn tot 1 september van hun vakantie aan het genieten! Tot die tijd is dit tabblad gesloten voor nieuwe inzendingen.

Vakantie 2003

verhaal
1,8 met 134 stemmen 11.760
Het tabblad 'proza' is van 1 juli t/m 31 augustus vanwege vakantie voor nieuwe inzendingen gesloten. De redacteur van dit tabblad wenst je fijne weken toe!

bewering
3,3 met 13 stemmen 587
Dit tabblad is allang niet meer het tabblad voor: beweringen Het is verworden tot een: Jantje van Alles. Nou dan maak ik nu daar ook maar eens even gebruik van, maakt het wat uit...? Alle columns die hij hier op deze site geplaatst heeft als vaste dagcolumn-schrijver in de laatste...

bewering
5,0 met 4 stemmen 62
Berekend is dat Donald Trump meer dan 5 aantoonbaar onjuiste beweringen per dag doet. Hij zou een perfecte aanleveraar zijn van inzendingen voor een tabblad 'onjuiste beweringen'. Maar op nederlands.nl zou hij maar één inzending per dag per tabblad mogen insturen...

bewering
3,2 met 17 stemmen 405
...gaat met vakantie! Juist. Het Tabblad beweringen daarin tegen heeft de laatste maanden een flinke toeloop, en dat is geen flauwekul! Ik beweer niets, maar straks gaat het nog dringen worden, misschien een max.inzendingen p.p (http/adres) per week/maand? even....over nadenken?

bewering
4,2 met 5 stemmen 156
Ik stel voor om dit tabblad voortaan 'mededelingen' te noemen...

bewering
3,8 met 13 stemmen 251
...en steevast met modder gooien naar hun opponenten. Het is daarom goed dat er een inhoudelijke discussie op gang komt over de manier waarop op dit tabblad wordt geschreven en gereageerd. Laten we met ons allen voorkomen dat elke gedachtenwisseling door enkele reaguurders onmogelijk wordt gemaakt.

bewering
4,0 met 8 stemmen 78
Gedachtenkracht is in staat om ongezien dingen in beweging te brengen.

bewering
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 146
De eerste 2 beweringen op dit tabblad zijn eigenlijk recensies.
Fred13 jan. 2009Lees meer…

bewering
3,5 met 8 stemmen 196
Het tabblad beweringen dreigt steeds meer te verworden tot de peuterspeelzaal van nederlands.nl.

bewering
3,5 met 4 stemmen 2.578
Het is te gek voor woorden dat je midden in de nacht uitgedaagd wordt door een tabblad om iets aan de goegemeente mede te delen. Bij deze, dus...
Fred 5 apr. 2015Lees meer…

bewering
4,1 met 7 stemmen 322
Wie beweringen inzendt, maar niet bereid is om inhoudelijk en met argumenten in te gaan op de reacties die hij daarop krijgt, heeft op dit tabblad niets te zoeken.

bewering
2,0 met 2 stemmen 204
Enkelen op het tabblad beweringen vestigen de indruk het schrijven van reacties te willen verheffen tot een zelfstandige discipline.
Jacob16 feb. 2010Lees meer…

Beweringen

bewering
5,0 met 4 stemmen 883
...vorm (lengte max. 50 - 100 woorden, taalfouten, wrakke formuleringen) en inhoud (in de visie van de redactie ongepaste beweringen worden niet geplaatst: discriminatie, bedreiging, belediging, criminalisering etc.).

bewering
1,7 met 7 stemmen 142
Gezien het hoge aantal inzendingen met platituden over de liefde zou een kinderpagina en een tabblad puberpoëzie op deze site een gat in de markt dichten.

bewering
4,0 met 5 stemmen 960
Ik wens de mensen van de redactie, van alle tabbladen een prachtige Kerstmis toe, evenals een mooie jaarwisseling en een mooi 2018.

HAND IN EIGEN BOEZEM

hartenkreet
3,7 met 3 stemmen 552
...gesteld worden dan bij www.gedichten.nl. Sommige van mijn gedichten zet ik om in proza-vorm om ze vervolgens naar de tabbladen hartenkreten, beweringen of beschouwingen van www.nederlands.nl te verwijzen. Zo wens ik voortaan door te gaan. Ik hoop dat u het met mijn voornemen eens bent.

bewering
3,0 met 1 stemmen 113
Het is een goed idee om het tabblad Beweringen om te dopen tot Literair Café, waar beweringen alleen kunnen worden gevierd met een vaatje bier en bekeringen met een zoute heering.

bewering
3,8 met 5 stemmen 867
Als alle werknemers die in Nederland gepest worden (80.000 naar het schijnt) een stukje hierover op nederlands.nl - tabblad autobiografieën - zouden publiceren, zou de site plat liggen.

bewering
3,0 met 3 stemmen 111
Literair twitteren past dit tabblad beter dan stomlinks of domrechts te kibbelen. En wat gij elders reeds domlinks of stomrechts heeft kunnen lezen of schrijven, gelieve u hier niet nog een keer te slijten.

bewering
5,0 met 7 stemmen 130
Een tabblad "aforismen" waar bijdragen die geen echte aforismen zijn worden geweigerd, zou mogelijk door velen worden verwelkomd. Zie Wikipedia voor verdere informatie en de site "maximen" voor voorbeelden.

bewering
4,0 met 6 stemmen 78
Logisch Zo af en toe kan ik een enkel argument of een onderbouwing van ingezonden zielenroerselen op dit tabblad niet rijmen. Dat is bij nader inzien ook wel logisch, want een bewering is tenslotte geen gedicht.

bewering
3,2 met 4 stemmen 137
Het is opvallend te zien dat op gedichten.nl de werkjes van dichters van naam (op het tabblad gedichten) aanzienlijk lagere waarderingen krijgen dan die van de netdichters en hartekreters. Wie daar een sluitende verklaring voor kan geven, heeft een helder brein.

bewering
3,5 met 20 stemmen 984
Een bewering is één van de vele vormen van creatieve en vrije meningsuiting. Speels gehanteerd zou dit kunnen impliceren, dat een ieder die iets spitsvondigs meent te kunnen etaleren het op dit tabblad gewoon kan doen… en wie weinig of niets te beweren heeft eveneens.

bewering
3,7 met 6 stemmen 371
De waardering voor het gedicht “Misbruik” van 5 juni op het tabblad "Gedichten" van de zustersite doet vermoeden dat de meeste bezoekers van die site een heel andere mening hebben over wat een goed gedicht is dan de jury van de Nationale Gedichtenwedstrijd.
Jacob 6 jun. 2011Lees meer…

Vakantie

verhaal
2,8 met 114 stemmen 5.436
In verband met de vakantie van de redacteur van het tabblad 'Proza' worden in de periode van 10 juli t/m 10 augustus géén nieuwe proza-bijdragen geplaatst. De redacteur wenst je ook een plezierige vakantie toe!
Meer laden...