Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Kunnen wij zonder DNA?

Vele wetenschappers en exo-geleerden komen tot de conclusie dat ons DNA geïmplanteerd is met buitenaardse genen.
We weten dat onze genen bestaan uit exons en ‘niet-coderende introns’ of ‘junk-DNA’. We weten niet waarvoor het dient. Exons omvatten ongeveer 5% van ons DNA. Hiervan kennen wij de functie: productie van eiwitten. De overige 95% schijnen geen rol te spelen bij de biologische levensprocessen. Onmiddellijk rijst de vraag: kunnen we zonder DNA? Inmiddels weten we dat de genen van een mens en een muis 99% [ca. 96%] eender zijn. Wat wil dit zeggen? Studies hebben aangetoond dat introns direct of indirect de oorzaak zijn van kanker en andere ziektes.

Junk-DNA bestaat uit nucleotiden. Deze nucleotiden zijn niet in willekeurige volgorde geplaatst. Ze komen voor in een bepaalde opeenvolging van lettergrepen. De volgreeks lijkt op die van een ons niet bekende taal (zie: Flam F., ‘Sporen van een taal in junk-DNA’), in: Science 266:1320, 1994). Bevat junk-DNA gecodeerde informatie?

Dr. John Lash (metahistory.org) en Russisch bioloog Piotr Gargajev
beweren dat wat wij junk-DNA noemen geen afval is, maar een computerhologram. Het lijkt erop dat DNA een instrument van de virtuele werkelijkheid is. Als we aannemen dat er een verband is tussen DNA en emotionele en mentale activiteiten, dan kunnen we DNA zien als een ingewikkeld programma dat onze levensprocessen bestuurt, maar ons bewustzijn belemmert zich volledig te manifesteren.

Het artikel ‘Geleerden denken dat buitenaardsachtige DNA-fractals in de menselijke genenpoel drijven’ onderzoekt of deze fractals het bewijs zijn van buitenaardsen die ons genetisch gemanipuleerd hebben om ons te kunnen controleren.
Exo-geleerden en David Icke zijn van mening dat DNA-fractalen het volledig ontwaken van het menselijk bewustzijn tegenhouden.

Dr. Zecharia Sitchin is van mening dat de dubbele DNA-helix is gecreëerd door wat de gnostici archonten (‘buitenaardsen’) noemen, die Sitchin in verband brengt met de buitenaardsen van ‘Planeet X’. Wij zouden door hen gecreëerd zijn als hun slaven.

Ook Alex Collier, gnostici uit de oudheid en inheemse volken uit Amerika en Afrika spreken over een buitenaardse oorsprong van de mens. ‘Goden’ daalden af naar de aarde en vermengden zich met de mensen. Volgens Collier is de ziel van de mens van oorsprong hoogstaand en koninklijk, maar is ons DNA gemanipuleerd door buitenaardse rassen zonder ziel.


John Lash is van mening dat de mensheid al lang bestond voordat ze door regressieve buitenaardse rassen ‘geïnfecteerd’ werd met ‘DNA’ (een substantiële parasiet). Die ‘infectie’ heeft plaatsgevonden om de vrije bewustzijnswezens die we oorspronkelijk waren (met een multi-dimensionaal waarnemingsvermogen) te saboteren.
Lash refereert aan paragraaf 70 van het Evangelie volgens Filippus: ‘Zij die zich met het volkomen licht hebben bekleed, worden door de machten [archonten of buitenaardse krachten] niet gezien en kunnen ook niet tegengehouden worden. Wie zich in het mysterie met licht bekleedt, zal tot eenwording kunnen komen.’
‘Nymphion’ was volgens Lash een code voor de lichtcel of beschermende aura , die door de geslachtelijke omgang ontstond: ‘In de cel overstijgt de geïnitieerde de invloed van de archonten, die verkeerde inzichten in onze geest zaaien en ons lichaam in bezit dreigen te nemen.’

Zowel Collier als Lash spreken over regressieve buitenaardse rassen (archonten) die een parallel universum creëerden (een imitatie van het organisch-biologisch universum, waarin de oorsprong van de mens ligt) en voor ‘God’ speelden. De archonten hebben de mensheid gemanipuleerd en lieten zichzelf vereren alsof zij de makers van het universum waren. De aarde zit in dit parallel universum gevangen. Heer Archon wordt een antimimon pneuma (‘imitatiegeest’) genoemd (zie o.a. Openbaring van Adam, NHC V.5:64-65).

Esoterische scholen (hermetici en rozenkruisers) zien de hermetische sferen rondom de aarde als een imitatie van de goddelijke werkelijkheid.
Yaldabaoth, de zogenaamde almachtige scheppergod, kopieert ‘archetypische’ patronen in het Pleroma, omdat hij niet tot werkelijk scheppen in staat is. Archonten kunnen kosmische processen en processen aangaande de menselijke geest enkel imiteren. Gnostici spreken over het ‘universum’ rondom de aarde als een ‘plastieken kopie’, die door regressieve buitenaardse rassen gecreëerd is. Volgens de opvatting van het niet-gecodeerde DNA als een parasiet, is junk-DNA buitenaardse software die geschreven is in een buitenaardse taal.

-wordt vervolgd deel 2-


Zie ook: http://www.wijwordenwakker.org/intro.asp

Schrijver: Schrijverscollectief Wijwordenwakker
Inzender: Slaapmuts, 31 mei 2012


Geplaatst in de categorie: wetenschap

3.0 met 4 stemmen 227Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Slaapmuts
Datum:
1 juni 2012
Het lijkt erop dat onze scheppers buitenaardse psychopaten zijn. Dus garantie, beste Fred, ook nog ooit op een betere en/of zgn. nieuwe mens, kun je wel vergeten. Ik zou zeggen, neem er maar een slaapmutsje op, eentje waarvan je zeker weet dat je zelfs aan gene zijde nooit meer wakker wordt. Proost.
Naam:
Fred
Datum:
1 juni 2012
De mens als project is volkomen mislukt. Ik zou zeggen, terug naar de fabriek zolang de garantie nog geldt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)