Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Kunnen wij zonder DNA? (2)

Nigel Kerner, Engels onderzoeksjournalist, maakte studie van de buitenaardsen, door de gnostici archonten genoemd, en schreef er een boek over. Archonten worden door Kerner beschreven als lege huizen, robotachtig, een schaduw van het ‘Opperwezen’. Ze zijn zielloos en hebben geen bewustzijn van de eeuwigheid. Ze zijn te vergelijken met een soort machine. Hij verklaart dat de Draconians en Greys [reptielachtigen en grijzen: buitenaardse rassen] vele sterrenstelsels overwonnen hebben en genetisch hybride mensen hebben gecreëerd. Dit begon met de Cro-Magnon en hun Indo-europese voorouders. De rassen hebben een egocentrisch karakter. Ze zijn agressief en imperialistisch. Ze gebruiken hun technologie om minder geavanceerde rassen te overheersen en uit te buiten. Ze gaan ervan uit dat angst macht brengt en mededogen en liefde tekens van zwakte zijn. Degenen die minder gefortuneerd zijn, verdienen het volgens hen om slaaf te zijn.

In het goed gedocumenteerde boek Human Devolution schrijft Michael A. Cremo dat het menselijk ras al honderden miljoenen jaren op aarde leeft. Dit spreekt zowel de ideeën van Darwin als die van het creationisme tegen. Volgens Cremo is de mens geen geëvolueerde aap, maar gedevolueerd vanuit ‘de sfeer van puur bewustzijn, geest’. Zes jaar eerder was Kerner tot dezelfde conclusie gekomen in Song of the Greys.
Cremo vindt dat we eerst de vraag moeten stellen ‘wát is een mens?’, voordat we kunnen filosoferen over de vraag ‘waar komt de mens vandaan?’. Volgens hem is een mens een combinatie van materie, het denken en bewustzijn (of geest).

Dr. Francis Crick, Nobelprijswinnaar en medeontdekker van de structuur van het DNA-molecuul, is ervan overtuigd dat een geavanceerde buitenaardse beschaving DNA als ‘zaden van leven’ getransporteerd moet hebben naar de aarde in een ruimtevaartuig. Hij schreef hierover het boek Life Itself: Its Origins and Nature (1981). Sir Fred Hoyle schaarde zich aan zijn zijde met het boek Life from Space (eveneens 1981). Dr. Crick en andere wetenschappers beschrijven de structuur van DNA als van onregelmatig kristal . Mineralen als kwarts en silicium zijn kristallen, uitstekende geleiders van informatie en energie. Het is interessant op te merken dat sommige implantaten en psychotronische wapens die het gedrag van de mens kunnen beïnvloeden, hun functioneren te danken hebben aan deze kristallen eigenschappen.

Wetenschappers beperken bewustzijn niet langer tot de hersenen, die eerder als een soort ontvangst- en zendstation worden gezien. Ze zien de hersenen als een soort combinatie van hardware en software met holografische eigenschappen. Icke ziet het DNA als de mentale gevangenis waardoor wij beperkt blijven tot deze dimensie.

Jeremy Narby, auteur van The Cosmic Serpent, merkt op dat DNA de vorm van een slang heeft. Hij beschrijft het visioen dat antropoloog Michael Harner had onder invloed van ayahuasca (bij de Ashaninka-indianen): Maninkaris (‘zij die verborgen zijn’) zijn entiteiten die uit de kosmos op aarde kwamen en zich verstopten in flora en fauna, bergen en meren. Zij beïnvloeden de mens zonder dat die het weet.

Carlos Castaneda spreekt over ‘flyers’ (vliegende wezens) die leven als parasieten van de ‘lichtgevende lagen’ [astrale en etherische uitstralingen] van het menselijk bewustzijn.

Nigel Kerner ziet het DNA als een matrix voor het gehele menselijk lichaam. Het lichaam is een soort antenne die door de buitenaardsen wordt gebruikt om de mens eugenetisch te onderdrukken en te controleren.
John Lash is van mening dat ons bewustzijn zich door deze antennefunctie manifesteert, maar op gedeformeerde wijze. Door de interventie van parasitaire entiteiten lijdt ‘de antenne’: ons bewustzijn ondergaat veranderingen en wordt gemanipuleerd. Hoe negatiever onze emoties worden beïnvloed, des te groter de invloed ervan is op ons DNA. Het DNA atrofieert en conditioneert onze waarneming negatief.

Marie-Therese de Brosses, een Franse journaliste, heeft zich gespecialiseerd in ontvoeringen door buitenaardsen. Ze beschrijft gevallen van ‘shape shifting’ [techniek om een andere vorm te kunnen aannemen] van greys. Ze ziet een parallel tussen de verschijning van buitenaardsen, de archonten en de vliegende wezens van Castaneda.

Pjotr Gargajev en zijn collega’s komen tot de conclusie dat junk-DNA niets anders is dan een zeer verfijnde taal, gebaseerd op fractalen. Zijn opvattingen komen overeen met het idee dat DNA door buitenaardsen ontworpen is als genetisch experiment. Nigel Kerner spreekt over ‘genetische interceptie’. Gedocumenteerde gevallen van ontvoeringen zijn te zien op de website ufoinfo.com. John E. Mack, voormalig professor aan de Harvard University, en collega’s hebben vele ontvoeringen beschreven.

Kan het zijn dat buitenaards DNA werkt als een soort ‘Trojaans paard’ in een computer? Dat de mensheid via dit DNA op afstand gecontroleerd wordt? Dat de mens daardoor zijn volledig biologisch en spiritueel potentieel niet kan ontplooien? Dat eigenschappen zoals mededogen, vrede, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid, spirituele ontwikkeling ondermijnd worden? Is de dubbele helix DNA-matrix bewust ontworpen om de autonomie van de mens te benadelen? Vooral dit laatste is een vraag die de moeite waard is om onderzocht te worden.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Samenvatting van dr. John Changs artikel ‘Scholars suggest Human DNA shows signs of being an Invasive Extraterrestrial Parasite’(11 november 2008) door het schrijverscollectief van wordenwijwakker.org.

Bron: http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2008/10/20/02677.html


Zie ook: http://www.wijwordenwakker.org/intro.asp

Schrijver: Schrijverscollectief wijwordenwakker.org
Inzender: Slaapmuts, 2 juni 2012


Geplaatst in de categorie: wetenschap

2.0 met 3 stemmen 265Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Maarten
Datum:
6 juni 2012
Het zou wel een goede verklaring zijn voor de uitvinding van religie en haar god(en) door de mens.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)