Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Loslopende krankzinnigen met kalashnikovs

Niet alleen Frankrijk, maar alle democratische landen rouwen om de zinloos en koelbloedig vermoorde artiesten van het satirische blad Charlie Hebdo. De goddeloze, onmenselijke, extreem-islamitische haatmachines hebben twaalf onschuldige intellectuelen op gruwelijke en hoogst laffe wijze definitief van hun vrijheid beroofd.
Het gaat o.a. om de cartoonisten Jean Cabot, Philippe Honoré, Bernard Velhac, Georges David Wolinski en Stéphane Charbonnier.

Hoe is het mogelijk dat een zwaarbewapend drietal in een knullig autootje in hartje Parijs zo'n verrassingsaanval kan plegen en dan ook nog weet te ontsnappen? Hoe kan het dat er niet sneller is gereageerd door de politie? Het zou gaan om twee broers van 32 en 34 jaar, die ex-Syrië-gangers zijn en een Duitse sympathisant van pakweg 18 jaar. Ze hebben hun vluchtroute en -methode haarfijn voorbereid en dat is de reden, dat ze niet op tijd gepakt konden worden. Een bliksemaanval en een bliksemvlucht.

Mij viel vooral op de klank, waarmee één van die wraakzuchtige killers 'Allah akbar!' uitschreeuwde. Dat klonk intens boos en haatdragend. Juist dat wat Allah pertinent niet is. De hoogste woordvoerders van de moslimverenigingen walgen ook vreselijk van deze rigoureuze onderuithaling van het islamisme. De gematigde moslims keuren deze moorddadigheid net zoveel af als niet-moslims. Het is immers een complete falsificatie van de islam. Terwijl ik dit schrijf, verneem ik via Eva Jinek, dat een Franse antiterreureenheid in Reims het duivelse drietal bijna te pakken heeft. Ik wil nu al de loftrompet voor hen laten weerschallen.

Geert Wilders zegt terecht, dat deze terroristische daad een oorlogsverklaring is en dat we wakker moeten worden. Ik krijg inderdaad de indruk, dat we hier in het welvarende, toch behoorlijk vredige Westen maar langzaam uit onze welvaartsroes kunnen komen. Na de Tweede Wereldoorlog dachten we voorgoed genoeg gehad te hebben, maar we worden op slinkse wijze in een andere wereldoorlog gezogen, die van de extreme moslims tegen het vrije Westen en Amerika. Én de vredelievende moslims niet te vergeten! Maar we laten ons niet naaien en zeker niet weg maaien!

'Je suis Charlie!' staat er op spandoeken bij duizenden Fransen, die vandaag in de Parijse straten en pleinen samen komen en daarmee de meerderheid vertegenwoordigen, die voor de vrijheid van leven en meningsuitingen is!

De evolutie van de vrije mens, die zich heeft ontworsteld aan middeleeuwse onderdrukkingssystemen, zoals vaak een negatieve uitwas van een ouderwetse, nietszeggende, holle, versleten wereldgodsdienst, is door niets meer te stuiten en zeker niet door doorgedraaide psychopaten met zwartgallige haatbaarden. We weten allemaal hoe hun IS-klonen tekeer gaan. Niemand wil hun verdorven hoogmoedswaanzin, die ze nota bene met het geweer op onze hoofden willen opdringen, niemand wil hun tot op het bot inhumane Allah, die een pure projectie van hun demonische innerlijk is. Niemand wil hen nog, omdat ze én Allah én hun medemensen vervloeken en vermoorden!...

Humor is de hoogste vorm van wijsheid, zei Hermann Hesse terecht. Geen wonder dat zij als iq-loze barbaren daar kriebelig van worden, maar in plaats van dat ze eens zouden inkeren en eerlijk naar zichzelf gaan kijken, vergroten ze hun vijandsdenken en zondeboktheorieën, omdat dat lekker overeen komt met hun dierlijke driften en hun roofdierachtige, instinctmatige reptielenbrein. In wezen zijn ze niet capabel genoeg om te discussiëren en denken ze dat ze het sterkste zijn om met een kalasjnikov rond te maaien.

Dat pretentieuze gedoe met hun profeetje Mohammedje is maar een uitgezochte aanleiding, want in feite verschilt hun visie niet anders met die van Claudia de Breij, die zegt: 'Die profeet interesseert me geen reet!'. Bovendien is die inmiddels zeer terecht, volop vervloekte Mo ideaal voor persoonlijke, negatieve projecties, omdat er nauwelijks iets over die pedofiele vechtjas bekend is en hij een mythe van jewelste en een nooit bestaand sprookjesfiguur is!

Als je die drie Musketiers van het Satanische Rijk serieus neemt, dan is hun geestdodende, holle nepprofeetje dus een professionele, moorddadige killer, die humorloos de Verlichting en de artistieke vooruitgang wil dempen. Welke God loopt nou met een kalasjnikov door de monumentale straten van het kunstmekka Parijs om daar hoogst intelligente en hoogst waardevolle cartoonisten en journalisten dood te schieten? Geen enkele God! En geen enkele God was dan ook aan hun zijde! Een oorlogsgod wellicht, maar wie wil daar nu in geloven? Nou, zij! Totdat ze ooit zullen beseffen, dat zij zelf dat afgodsbeeld hebben geschapen! Uit spirituele armoede en psychische gestoordheid.

Bovendien, hun lafheid piekt boven alles uit, daar ze met zware machinegeweren ongewapende weerlozen hebben gedood. Zelfs de twee gewapende agenten hadden tegen die monsterwapens geen enkele kans. Ze zijn onder ons en we zijn ze spuugzat, net als al die niet doorleefde imbecielen, die hun handelingen durven goed te keuren, maar het lachen zal hun vergaan en ze zullen op hardhandige wijze ervaren, dat ze op onze vrijheidsminnende oergronden geen vaste grond onder de voeten zullen krijgen. Dat onze Allah, mits we daar al in willen geloven, zeker geen kalasjnikov in zijn klauwen draagt.

Schrijver: Joanan Rutgers, 8 januari 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.4 met 8 stemmen 182Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
14 januari 2015
Email:
ajkuperushotmail.com
Zo hé, even van deze fabuleuze beschouwing bijkomen;

Ge-
loven is
voor kinderen

In de
Kerstman
Sinterklaas
met gekleurde
Zwarte Pieten

Ge-
loof in jezelf en
geloof

in jouw
naaste die pre-
cies hetzelfde moet doen

Daar wij
met z'n al-
len God zijn


Na 9/11, zonder mensen te willen kwetsen, moet de tijd van vliegen, in een tijd van vervlogen geloven worden omgezet...!
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
13 januari 2015
Email:
gabrielamommersyahoo.com
Ja, een prekerige tekst kun je verwachten van een domineeszoon. In de goede zin van het woord dan. Want preken schrijven is ook een vak. Wat mij betreft zouden dit soort preken wat vaker in kerken mogen klinken.
Naam:
Petticoat
Datum:
11 januari 2015
Wat een prekerige tekst!
Zelfs zonder terrorisme IS en blijft de islam een onderdrukkingsgodsienst, zoals ALLE godsdiensten, maar nog véél erger. Alleen gaat het effect van wat in Frankrijk is gebeurd de "tolerantie-gevoeligheid" ervoor alleen maar sterker maken. Da's mooi meegenomen voor de islamuitbreiding die toch het hoofddoel van deze beweging is. Maar dan toch zonder mij. Ik veroordeel elke vorm van terrorisme maar te veel tolerantie mag je ook niet verwachten.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
8 januari 2015
Email:
gabrielamommersyahoo.com
Een beschouwing zoals alleen door jou geschreven kan worden. Je verwoordt met hart en ziel wat velen nu voelen. Terechte woede en toch de nuancering om niet de Islam te veroordelen maar zij die misbruik maken van een geloof dat niet bedoeld is voor wreedheden. Welk geloof een mens ook aanhangt, de kern is altijd liefde, en daarmee vrede.
Naam:
Lilith de Wit
Datum:
8 januari 2015
Mooie beschouwing. Helemaal mee eens!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)