Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Beweringen op het toplijstje tonen de laatste tijd vaak uitspraken, die door licht cynische bril bezien, als tegeltjeswijsheden of als open deuren overkomen, waarmee bewijs lijkt geleverd, dat spirituele robots op internet deze weerloze en waardevolle site soms plotseling gericht bestoken, en bij tegenspel moedig de zesjescultuur aanhangen.

Schrijver: Leonie Vloermans, 8 november 2013


Geplaatst in de categorie: humor

2.8 met 13 stemmen 532Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
17 november 2013
Er is niets mis met tegeltjeswijsheden en open deuren. Tegeltjeswijsheden bestaan niet, alleen wijsheden en een open deur is geen dichte deur...is dit nu be-tweterigheid?
Naam:
Douwe Jan de Vries
Datum:
8 november 2013
Email:
devriesdouwejanyahoo.co.uk
Ik vind dit een ontzettend vreemde bewering. Zo wordt doodleuk beweerd dat het feit dat de beweringen-top drie uit tegeltjeswijsheden bestaat, het bewijs vormt dat deze site gericht wordt bestookt door 'spirituele robots'. Dat lijkt mij volstrekt onzinnig - nog afgezien van het feit dat robots niet bezield zijn, laat staan 'spiritueel'.

1. De meeste beweringen zitten op het niveau van tegeltjeswijsheden, incl. de beweringen van mw. Vloermans zelf. Dat de beweringen top-drie daar een afspiegeling van vormt, is niet meer dan logisch en bewijst niets.

2. Met sommige toplijstjes is naar mijn smaak wel iets aan de hand. Dat geldt vooral voor de dagcolumn top-5. Al maanden achtereen worden 4 van de 5 plaatsen van dat lijstje bezet door één columnist, zonder dat het niveau van zijn columns een dergelijk hoge positie rechtvaardigt. Het lijkt me daarom goed om te onderzoeken of in dat geval sprake is van manipulatie.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
8 november 2013
Het is helaas waar, Leonie, maar er schijnt te moeten worden bezuinigd. Ook de top tien van Hartenkreten vermeldt nog maar slecht acht items ;}
Naam:
mobar
Datum:
8 november 2013
De pot verwijt de ketel.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)