Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Digitale teevee...NEE

Vorige week werd ik gebeld door een medewerkster van Home die een speciale aanbieding had. Voor een eenmalig bedrag van 30 Euro kon ik een ontvanger en een smartcard krijgen voor digitale tv. Dat zou inhouden dat ik dan een mooier beeld zou hebben plus gratis een stuk of 15 zenders extra.

Ik kon ook wel een pakket krijgen met een stuk of 100 zenders maar dan zou ik 8,95 per maand moeten betalen. Daar begin ik uiteraard niet aan. Ik zit niet zo goed in de slappe was en extra kosten is het mij niet waard, want 30 zenders vind ik eigenlijk meer dan genoeg. Maar voor één keer 30 Euro wou ik het wel proberen. Nou, dat heb ik geweten. Gistermiddag om 12 uur kreeg ik het pakket. Ik heb het meteen aangesloten. Drie uur later en na vier keer bellen met de klantenservice en de technische dienst werkte het spul nog niet.

Eerst moest de video er tussenuit, dat hielp niks, toen moest de splitter er tussenuit, dat hielp ook niet en tenslotte zeiden ze dat ik een ander coax-kabeltje moest proberen, terwijl ik zeker weet dat dat kabeltje goed is. Toen heb ik gezegd: 'Sorry, ik heb er genoeg van. Het spijt me, ik stuur de hele handel terug.' Vanmorgen heb ik het pakket meteen naar het postkantoor gebracht. Ik heb zo ook wel een prima beeld en verder wil ik geen gedoe.


Zie ook: http://www.outsider.web-log.nl

Schrijver: Outsider, 15 december 2006


Geplaatst in de categorie: algemeen

2.6 met 5 stemmen 1.284Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)