Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

partycentrum babylon

Geweldig wat je allemaal meemaakt als je in een partycentrum werkt. 'Gast is koning' en dat blijkt. Van alle rangen en standen komen ze aan. Na 1 werkdag heb je al genoeg stof om een boek te kunnen schrijven. Met mijn collega's maken we het alle mensen naar hun zin en al zijn we met weinigen, tot na toe gaat dat prima.

Gister nog, kwamen er mensen rustig een hapje eten, hun kind was net van te voren in het ijskoude water gevallen, maar ach ja, wij zouden zeker toch wel een droger hebben? Natuurlijk mevrouw, die hebben wij, ik zou ook niet naar huis gaan als mijn kind zat te verkleumen van de kou en ik zou ook nog lekker uitgebreid gaan eten en mijn kind halfnaakt laten rondlopen.

Even later vliegt er een vogel tegen de ramen; 'mevrouw zou u even de dierenambulance, of de vogelopvang willen bellen?' Natuurlijk wij hebben verder geen vol restaurant te bedienen, maar gaan het voor u oplossen. Gelukkig heeft onze stageloper handschoenen bij zich en gaat voor de vogel zorgen.

Na 5 minuten gaat het brandalarm, uit het niets, af en is heel het restaurant in rep en roer. Blijft u rustig alstublieft, het is vals alarm.
Nadat het restaurant is leeggelopen hebben we een feest achter in de zaal, we verheugen ons er op, want deze mensen zijn 40 jaar getrouwd en hebben voor een gezellig muziekje gezorgd. Wijntje, biertje en een borrel, de bruidegom geniet volop. Helaas niet voor lang, want door alle emotie gaat hij na 3 uur neer. Ok, ambulance bellen en hij wordt afgevoerd. Het feest wordt stopgezet door ons en we vertellen dat als de bruidegom weer op de been is, dat we het feest overnieuw zullen verzorgen. Applaus als reactie, maar sommigen verwachten toch nog wat drank, al is de bruidegom weg; het zou je familie maar zijn.

Zo even alles opruimen en na een werkdag van een uurtje of 14 druipen ook wij af; tot morgen!

Schrijver: marieke, 5 maart 2007


Geplaatst in de categorie: werk

3.2 met 13 stemmen 2.062Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Kemphaan
Datum:
5 maart 2007
Email:
kemphaanhotmail.com
Is het ook niet zo dat bij bepaalde Partycentra sommige personeelsleden reageren met: "Ik heb net wel martini gedronken" wanneer de baas zojuist verteld heeft dat hij brand ruikt?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)