Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Iedereen heeft gelijk

Joden die doden omdat bomriemen dood en verderf zaaien, Palestijnen die ontploffen omdat ze de ruimte niet krijgen. Schakers noemen dat een patstelling, en die stelling wordt zonder meer ingenomen door de strijdende partijen, ik geef ze geen ongelijk. Er valt immers toch iets voor te zeggen ?!

Osama en Levi, van mij mogen ze samen de Dode Zee in rollen, koran en tora zijn kapitaal onwaardig.

Wilders heeft een punt, al dan niet heikel, maar in diverse hoofddoeklanden is de bijbel ook verboden. Duidelijk is dat het er niet beter op wordt als iedereen gelijk krijgt, zelf kijk ik in verbazing om mij heen.

In dit kader zou een vrolijk weekblad als de Donald Duck eveneens verboden moeten worden, zeker gezien de Hamas-variatie. Kwik, Kwek en Kwak zijn daar vervangen door Kwak, Kwak en Kwak, de heren zien hun vrouwen als broedmachines, Mickey Mouse heeft haatdragende kinderen. Diezelfde kinderen is hun jeugd ontstolen.

Heb ik gelijk ?

Schrijver: Giovanni, 9 augustus 2007


Geplaatst in de categorie: maatschappij

2.7 met 7 stemmen 637Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Eva
Datum:
15 augustus 2007
Ik lees iets heel anders als natas en ik complimenteer je voor je diplomatie. Je hebt hier een heel groot en duidelijk punt
Naam:
Natas
Datum:
9 augustus 2007
Email:
ratelaartjehotmail.com
Ben het helemaal met je eens! Hoewel het voorbeeld van emancipatie, discriminatie tussen Klara Koe en Goofy wel een pluspunt waard is! Maar Meneer Mouse, met zijn hond en verschrikkelijke neefjes... sja :)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)