Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

***

Een moeite bespaard, de sterretjes zelf neergezet, de vrouwelijke plasgoot, de andere lonkende lippen in beschamend aanzien, moet ik werkelijk andere woorden verzinnen om al dan niet fonetisch de censuurdraak te omzeilen ?! Moet ik zeggen dat ik een lol ben met een trema op de o, dat ik u een kleautzak vind ? Dat op deze site de Nederlandse taal vernuekt wordt ? *f dan maar.

Schrijver: Giovanni, 15 september 2007


Geplaatst in de categorie: taal

2.7 met 3 stemmen 734Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
an
Datum:
2 november 2007
Email:
an.terlouwhetnet.nl
Het heeft niet zozeer met táál te maken, evenmin met censuur, als ik bovenstaande lees denk ik eigenlijk alleen maar, wat speelt er door iemands hoofd als die iets dergelijks voor anderen maakt? Want als je dit uitsluitend voor jezelf schrijft, vergas je de mensen toch niet op dit brouwsel? Daarnaast geef je zelf reacties op je eigen gemaakte brouwsel, kunt blijkbaar de reacties van anderen niet afwachten, weet je beste * als je dan denkt zo'n * te zijn, dan maak je een werkje wat minder aso is en daar komt bij dat je in elk geval een woordenboek zou kunnen gebruiken, want de Nederlandse Taal is al moeilijk genoeg zonder dat jij daar verbasteringen aan toe voegt.
Naam:
Giovanniek
Datum:
20 september 2007
Email:
giovanniekhotmail.com
Om inhoudelijk te kunnen reageren, dient een bijdrage eerst inhoud te hebben. Bij bovenstaand stuk is dat niet het geval.
Naam:
Giovanni
Datum:
16 september 2007
Inhoudelijk reageren kunnen slechts weinigen. Een bitse opmerking, daarentegen, is al snel gemaakt.
Naam:
Giovanniek
Datum:
16 september 2007
Email:
giovanniekhotmail.com
Je zou eerst zelf eens Nederlands moeten leren schrijven. Van taal moeten leren houden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)