Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Aan mijn Vriend Tom.

Tom, ik moet je wat vertellen. Kijk, er zit me iets dwars. Ik bewonder je hoor, dat is het punt niet. Ik vind je ergens ongelofelijk knap hoor! Jij bent zo'n echte alleskunner, zo eentje waar je mee op stap kan gaan,
nou ja op stap? Kijk, en daar beginnen nu de problemen. Bij elke stap zit je me te vertellen wat ik moet doen Tom! En om de paar minuten vertel je me wat ik fout doe. Dat je dat zelf niet door hebt! Ik weet het wel, jij ziet het als een roeping, jij voelt dat je het zo moet doen en niet anders, maar het maakt zo'n dag met jou aan de ene kant wel gemakkelijker, je behoedt me voor menige misstap, maar aan de andere kant voel ik dat een beetje als op mijn lip zitten, laat mij nou ook eens wat zelf beslissen Tom, snap je dat nou niet?

Jij, die zo knap is, jij hebt immers zoveel in je bol, je hebt zoveel inhoud, en toch doe je dit constant Tom!
Dat is wat ik je wilde zeggen. Ik doe je heus niet weg hoor, nee, ben je gek, ik ben best blij met jou erbij als Vriend, maar als je nou zoveel in je mars hebt, je weet bijvoorbeeld feilloos hoe ik van A naar B moet komen, maar daar staat tegenover dat ik je wel een beetje rechtlijnig vind, dat dan weer wel. Maar ik zou ik het zo leuk vinden Tom, als je op zo'n lange dag als gisteren bijvoorbeeld, nou eens één keer de naam van mijn Vriendin zou zeggen. Zij zit toch niet voor niks naast me in die auto? Dat zou nou zo leuk zijn Tom, al was het maar voor één keer!
Dat jij heel hoffelijk zegt: "Na dertig meter bestemming bereikt, XXX en Peter!" Dan stijg je pas echt in mijn achting, reken maar!

Zou je dat alsjeblieft, alsjeblieft één keertje willen doen Tom? Dan heb ik niks meer te wensen.
Bedankt alvast Tom, ik reken op je!

Je Vriend Peter.

Schrijver: Peterdw., 25 november 2007


Geplaatst in de categorie: vriendschap

3.5 met 17 stemmen 1.677Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
tiscrea ©
Datum:
17 december 2007
Ontzettend leuk stukje Peter.
Heb het met plezier gelezen èn opgeslagen :P
Naam:
Flandres
Datum:
17 december 2007
Email:
fmzeelandnet.nl
Vind dit één van de mindere maar zie wel de cereativiteit ervan en heb daarom toch gestemd.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)