Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Meneer president, alle konten van de TV!

Met de televisie, zijn wij mensheid er in geslaagd, de wereld in een kastje te stoppen. Alles is er in gestopt, mensen, dieren, huizen, bomen, de zee. Niets te groot en te gek voor in dat kastje....of wel?

Wanneer je de wereld je woonkamer inhaalt, zit hier geen filter bij aangeboden door een of andere producent die de eventuele schade van programma's hoopt te beperken.
Helaas bestaat deze firma en co namelijk nog niet. (ideetje misschien?) Dus zo zonder filter, komt de meest zinloze, nutteloze en geestdodende troep mij ter oren, of beter gezegd, voor ogen.

Het moet niemand ongekend zijn, zo rond een uur of tien, elf, op hoeveel netten tegelijk een vrouw aan haar tieten trekt of een man met een leuter van een meter of twee zwaait.... Iedere keer wanneer ik zap naar een bepaald programma word ik geconfronteerd met deze waanzin, en het maakt me misselijk. Kotsmisselijk.
Waarom doet niemand hier iets aan?

Ik begrijp dat de doorsnee burger 's nachts slaapt. Dit zal dan niet veel later zijn dan elf à twaalf uur 's avonds?
Maar er zijn mensen van wie de biologische klok twee uur vertraagd is, zo'n persoon ben ik dus. En ik lig dan te zappen. En ik wens dan geen tiet of kont tegen te komen en al helemaal niet te zien wat de eigenaar van deze kont of tiet hiermee uitspookt.

Minister president, zou u zo vriendelijk willen zijn hier iets aan te veranderen? Ik als 'nette' burger wens beschermd te worden tegen deze vuiligheid!

Alvast bedankt.

(suggesties waar ik mijn tekst naar toe kan zenden om daadwerkelijk stappen te ondernemen tegen deze obscene beelden zijn heel erg welkom.)

Schrijver: Stephanie-Joy, 28 maart 2008


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 7 stemmen 406Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
E van Dam
Datum:
22 mei 2008
Ik begrijp precies je probleem. Hoe je het kan stoppen weet ik niet.
Maar ik kan wel zeggen dat ik het met je eens ben. Het is om misselijk van te worden en daarom hoop ik dat er meer mensen zijn die dit vinden. Misschien dat er dan wat aan gedaan wordt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)