Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Bedankt Allemaal

Elke keer als ik over mijn toeren bent, mag ik haar bellen.
De ambulante hulp die ik nu krijg. Ze is niet van hier, ze komt uit België. Zij werkt nu in Zeeuws-Vlaanderen. Ik ben blij dat zij bij mij komt. Al meer dan een jaar luistert zij naar mij en helpt mij zoveel als ze kan: zij geeft goede raad, ook al is dat soms zwaar.
Lieve Nancy ik ben soms een beetje raar, maar één ding is zeker: je hart zit op de goede plaats. Beloof mij: houd het daar.

Naast Nancy heb ik nog iemand die hulp aan mij verleent.
Dat is mijn alpha-hulp. Voor haar ben ik ook een beetje vreemd. Zij is hier geboren en getogen maar haar afkomst is ver van hier. Ook aan haar heb ik veel te danken, alle uren is ze hier geweest. Ondanks de spanningen die soms bij mij van sterke invloed zijn blijft ze trouw bij mij komen waar een ander misschien allang had afgehaakt.

Dan moet ik nog bekennen dat er nog een paar zijn overgebleven:van zeer moeilijke tijden. De tijd dat ik mijn huis en alles verloren had,in een zware strijd.
Daarom wil ik een ieder die mij zo geholpen heeft.
Met oprechte gevoelens bedanken- voor alles zij hebben gedaan.

Om mijn leven weer op de rails te zetten,zodat ik weer verder kan gaan. Dit alles zou mij nooit alleen gelukt zijn,maar zie hoe ver ik al ben. En dan niet te vergeten,mijn buur,zus en zwager die ook altijd hebben
klaar gestaan. Zelfs nu als de paniek zich weer eens meester van mij maakt,kan ik nog steeds rekenen op hun allemaal.

Er is goed werk geleverd:want zelfs mijn psychiater boekt een afspraak voor over een jaar. Met de woorden "Zie van waar je ben gekomen en hoe je nu hier sta." Met deze lovende woorden ben ik trots naar huis gegaan.

Schrijver: E van Dam, 22 november 2008


Geplaatst in de categorie: bedankt

3.3 met 7 stemmen 856Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Eva
Datum:
28 november 2008
Email:
evertjetelfort.nl
Ik heb ondertussen geleerd dat elk negatief aspect ook iets positiefs bevat. Dit maal de positieve reacties van U allen. hartelijk bedankt.
Naam:
Eva Mensch
Datum:
23 november 2008
Tjonge Eva, ik wist niet dat je zo onder druk geleefd hebt,
Ik begrijp dat je terecht trots bent op je zelf.
Houden zo meis en zeker weten is, dat het lieve kattekind op je pad is gestuurd.
Daar kun je heel veel liefde aan kwijt.
Je moet het allemaal zelf doen in het leven en ik vind dat je dat erg goed doet.
Gefeliciteerd meis, liefs van Eva
Naam:
Eva
Datum:
23 november 2008
Email:
evertjetelfort.nl
Dank U wel voor de lieve woorden. Mijn verhaal is dan ook echt gemeend. Want zonder deze mensen was het niet mogelijk geweest. Dat wordt nog wel eens vergeten. Ook U en Iris dank ik voor de opbeurende reacties, die mij weer verder door laten gaan.
Naam:
Iris
Datum:
23 november 2008
Ik beaam voluit hetgeen dhr Günter Schulz hier schrijft. Blijf geloven in regenbogen, Eva, het leven zal -naast een verschrikkelijke- altijd een mooie kant blijven hebben. Ik wens je het allerbeste, je verdient het.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
23 november 2008
Email:
ag.schulztiscali.nl
De iris-achtige regenboog in de afbeelding symboliseert o.a. hoop. Jouw openhartigheid, Eva, is ontwapenend maar genereert tevens respect en waardering; dubbele cijfers uit de grond van m'n hart.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)