Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

vaarwel

Ik heb gepakt. En ben klaar voor ons vaarwel. Kus mij en glimlach die mooie glimlach van je. Vandaag is de dag dat ik verder trek. Ieder wolkje dat ik zie zal ik jouw naam geven. Ieder liedje dat ik fluit zal aan jou zijn opgedragen. Iedere gedachte die mijn in mijn hoofd ronddartelt zal mij bedwelmen. Omdat die gedachten alleen maar over jou zullen gaan. Kom ik ooit nog terug? Nee, want weg is weg. En weet je. Ik weet dat over een tijd een andere man hetzelfde tegen je zal zeggen.. En zo moet het ook. We moeten nooit bij ons verleden stil blijven staan. Nee. We moeten doorgaan.

Iedere vrouw die ik zal leren kennen zal ik met jou vergelijken. Zo gaat dat nu eenmaal als men ooit de perfecte persoon heeft leren kennen. De perfecte vrouw. Droom nu maar over hoe het was en hoe het had kunnen zijn. Kus mij en glimlach die mooie glimlach van je. Want je weet dat ik altijd aan je zal denken. Weet je dat ik eigenlijk niet weg wil?

Weggaan is een beetje als sterven. Men zal zijn geliefden nooit meer terugzien. Maar weet je, herinneringen zijn vaak mooier dan de realiteit. Al denk ik dat dat bij jou niet mogelijk is. Weggaan bij jou is als vrijwillig het leven weggooien. Maar toch ga ik.

Kus mij en glimlach die mooie glimlach van je…


Zie ook: http://costa.blogeiland.nl

Schrijver: costa, 28 februari 2009


Geplaatst in de categorie: afscheid

2.0 met 14 stemmen 1.104Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)