Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Internet vriendinnen

Na een paar spannende dagen was het zo ver: ik ging naar mijn internetvriendin, die ik heb leren kennen van www.nederlands.nl .

Het blijft altijd een beetje eng als je elkaar alleen maar via de e-mail kent. Maar we hebben al een tijdje contact met elkaar en het moest dus wel gaan. Alleen het was wel een eind weg; daarom heb ik eerst gewacht tot mijn auto klaar was bij de keuring en ik ging gelijk voor een weekend. Anders kon ik net zo goed thuis blijven.

Vrijdagmorgen ben ik dan toch vertrokken, een beetje zenuwachtig dat wel maar vol goede moed. Wel jammer dat het wat regenachtig was en dat ik poes-poes achter moest laten. Mijn lieve buurvrouw de goede dierenvriend was gelukkig weer bereid om voor haar te zorgen, dus er was geen enkele reden om niet te gaan. Onderweg heb ik naar mijn vriendin - die toevallig dezelfde naam draagt als ik - nog even opgebeld om te zeggen dat de reis goed verliep en dat ik over 45 minuten bij haar zou zijn.

Toen ik aanbelde werd de deur open gedaan door een vrolijke vrouw die met wijd open gesperde armen mij op wachtte. Lachend vielen wij elkaar in de armen en of er tegelijker tijd een alarm afging zo gingen onze monden open en dicht om elkaar van alles te vertellen. Het kan toch vreemd lopen in deze wereld, je kent elkaar eigenlijk niet maar toch weer wel. Omdat wij allebei trouwe schrijfsters zijn en om elkaar beter te leren kennen, hebben wij gedeeltelijk elkaars verhalen gelezen.

Ik moet zeggen: we zaten er niet ver naast, wij konden het samen prima vinden. We hebben gelachen en gehuild. Naast alle emotionele verhalen bleek ook nog eens dat wij zoveel op elkaar geleken en de zelfde hobby`s hadden, dat het gewoon een beetje bijzonder werd. Het was voor mij een lange reis, maar de andere Eva heeft goed voor mij gezorgd en na een heel gezellig weekend ben ik moe maar gelukkig op Zondag in mijn kleine auto gestapt.

De reis duurde 3 uur dus het is niet voor elk weekend. Maar zo eens in een half jaar zal ik zeker die kant op gaan. Om samen weer zo leuk en gezellig weekend te hebben.
Bedankt Eva voor de goede verzorging en het warme onthaal.
Tot de volgende keer.

Schrijver: E van Dam, 4 maart 2009


Geplaatst in de categorie: internet

4.5 met 11 stemmen 433Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Eva van Dam
Datum:
6 maart 2009
De complimenten heb je terecht verdiend.
Beide dames trouwens. Want Eva, ook jij hebt voor iemand die je niet kende de deur open gehouden. Gelukkig dat wij elkaar echt mogen.
Naam:
Iris
Datum:
5 maart 2009
Wat een fijn verhaal. Eva Mensch: wie kent deze schrijvende dame niet op nederlands.nl, ik denk dat bijna iedereen haar interessante verhalen leest. Vriendschap is mooi: het zo houden hoor meisjes, en elkaar blijven inspireren!
Naam:
Eva Mensch
Datum:
5 maart 2009
Leuk meis, dat ik je zo blij heb kunnen maken.
Het is zeker weten de moeite van herhaling waard
Ik voel mij zeer vereerd met je complimenten :)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)