Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Mijn autobiografie is uit!

Tien jaar lang koesterde ik de droom ooit mijn autobiografie uit te geven. Ooit de woorden te geven aan de vele gebeurtenissen die mijn leven een vreemde wending gaven.
Ooit mijn stem te laten weerklinken voor de minderbedeelden in de maatschappij, daklozen, verslaafden, psychiatrische patiënten.

In die tien jaar ben ik hopeloos verdwaald geweest in het doolhof dat mijn leven verwoordde. Toen ik echt dacht gedoemd te zijn tot een leven in de goot, kwam ik in aanraking met het geloof.
Ik liet mij opnemen in een chrsitelijk opvangcentrum, stichting 'op de rots'. Hier nam ik de Heer aan in mijn leven. Ik kickte af en genoot in de stichting van het kind zijn, dat ik maar zo kort was geweest.
Maar ik viel terug. Anorexia en een hardnekkige methadonverslaving hielden mij in de greep van het kwaad.

Maar het goede overwon! Ik bleef trouw aan mijn geloof, aan stichting 'op de rots' en kickte wederom af. Genas van anorexia. En zag mijn grootste droom in vervulling komen: mijn autobiografie 'pappies kleine meid slaapt op straat' kwam uit! Vanaf 18 maart 2009 is mijn boek een feit.
De mensen van nederlands.nl hebben de afgelopen jaren vele schrijfsels met mij gedeeld, dankbaar ben ik dat ik dit platform heb mogen genieten.

Ik laat jullie graag delen in de overwinning die ik heb mogen behalen!

Schrijver: Stephanie-joy eerhart, 20 april 2009


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.4 met 7 stemmen 501Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)