Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Stront voor dank

Laat niet als dank, is een mooie slogan op de tv.

Ik heb de brutaliteit om een dame, jawel u leest het goed een echte dame, op het matje te roepen als ik vanaf mijn balkon zie, dat ze haar hond uitlaat. Nu heb ik zelf ook een hond, en weet als geen ander, dat er kinderen spelen buiten, als geen ander weet ik dat de gemeente van die mooie paaltjes heeft neergezet met rode en groene bordjes, dit om aan te geven waar de hond zijn behoefte mag doen. Laat niet als dank.

Je mag mensen tegenwoordig op hun gedrag aanspreken en dat doe ik dan ook als ze ongeveer op mijn hoogte is aangekomen, want ze nam nadat de hond maar liefst drie keer is gaan zitten om zijn behoefte te doen midden op het rode gebied, wel een doekje om zijn kont af te vegen, de stront liet ze liggen. Laat niet als dank...

Er ontstaat een discussie die ontaardt; vanuit de dame haar perspectief een opmerking: ik betaal hondenbelasting, met daarop mijn antwoord, dat is geen vrijbrief om als dank de stront voor een ander te laten liggen met als risico dat een kind er morgen in loopt.

De dame wordt boos, dat blijkt wel uit het feit dat ze naar boven brult: hou nou maar je mond dicht, nu weet ik het wel, waarop mijn antwoord luidt: duidelijk niet, want je hond is nog steeds niet aangelijnd.

Laat niet als dank, als de dame in kwestie nou een minimale leeftijd zou hebben, had ik het misschien niet eens zo ver laten komen, maar deze dame in kwestie is een ruime 60 plusser en deze houding gaat zelfs mij te ver.
Laat niet als dank, de ander met de stront zitten, en weet je, er is een mooie spot op tv, maar ik wilde echt dat men daar dan ook wat mee deed en dat meer mensen dus in dit geval tv keken.
Laat niet als dank, wat nou? Stront voor dank!

Schrijver: An Terlouw, 29 juli 2009


Geplaatst in de categorie: bedankt

3.5 met 8 stemmen 442Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)