Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Je gaf me jou

Misschien dat ik het droomde, misschien ook niet. Maar op die mooie zomernacht liep ik met je over het strand, met onze schoenen in onze andere hand liepen we hand in hand. Je gaf me iets, een abstract begrip wat je alleen maar als je het écht meent kunt geven.
Maar wat dat begrip precies was, weet ik niet, zelfs nu niet. Maar ik bloeide, door jou. Ik werd warm, door jou. Ik voelde de wind niet meer en het water bleef ritmisch doorstromen. Alsof het begrip zelfs muziek kon maken.

Je gaf me jou.

Ja, ik weet het zeker. Je hebt jou aan mij gegeven. Jouw geest wilde zich doormiddel van een zoen bij de mijne horen. Net zoals de een plant de zon nodig heeft om te groeien, zo heeft de mens de liefde nodig om te groeien.

Ik voelde dat je verlangde naar een antwoord. Ik denk aan je en terwijl ik aan je denk, kijk ik naar buiten uit mijn raam waar ik het strand kan zien, het strand waar het allemaal is begonnen..

Ja, ik wil, whatever dat abstracte begrip ook inhoudt, ik vertrouw je en misschien, als ik erin blijf geloven, zal ik misschien ooit ook mezelf kunnen geven.

Schrijver: Minke, 11 oktober 2009


Geplaatst in de categorie: liefde

2.5 met 13 stemmen 858Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)