Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Passie

Terwijl zij in slow-motion bukte, de rode trui helde naar voren, zag ik haar prachtige borsten, klein en stevig, een BH terecht onnodig, de blozende tepels als twee pinken zo lang, ze wilde dat ik keek, want haar ogen spraken boekdelen, om mij te sarren? aan te moedigen?
Of dacht ze het komt er toch nooit van, vooruit ik gun hem een onvergetelijke, steelse blik?
Mijn begeerte was gewekt, maar zolang er verder niets gebeurt, slaapwandel ik rustig verder, droom van paardrijden op twee blanke heuvels in een betoverend, zonovergoten woud, waar de verborgen grot lonkt, de mystieke goudaders.
Wanneer ik mijn vingers doorsnij, stel je voor, zo kwaad ben ik, als mijn warme bloed over je trotse tieten glijdt, wat doe je dan? Wat voel je dan? Bibber je? Sluit je me dan pas in je armen? Kom, geile verleidster, nader mij nu zo naakt als maar kan, bemin me als een even droevig mens, wees zacht en laat alle schijnbewegingen nu zwijgen, onze ego's verbranden.
Het ego is een kluwen waanzin, die je nooit van z'n leven ontrafelt, daarom is het beter op te gaan in de Ene, waar vrede is en een heilzame verlichting voor anderen en jezelf.

Een ander bukte zich als een nederige gelovige voor een heilig beeld, ingekeerd als een zuivere kristal, haar lieve borsten wipten lustig op en neer in haar ruim vallende bloes. Zij toonde mij vol overgave haar bloeiende kruinchacra en ik zag het topje van haar gele slip aan het einde van haar blote onderrug. Zoveel minzame gratie van een goddelijke minnares, een ware mystica! Zakken, gabber, gronden, wortels in de aarde steken, voel dat je van vlees en bloed bent. Toegegeven, ik ben meer dan dol op borsten met een buitensporige orale fixatie, met recht een idolate verslaafde, die het liefst dag en nacht onder al die spannende tepeldecoraties kruipt. Mijn mond is voortdurend in een dorstige zuigstand en wanneer ik grote melktieten zie, die heerlijk op en neer en heen en weer bewegen, dan gedraag ik mij als een waanzinnige zonder rem. Van mij had God de man ook wel mogen uitrusten met twee van die heerlijke joekels. Ik geef het ruiterlijk toe, want ik ben ook deze zomer met al die koopwaar in de aanbieding nauwelijks te houden. 'Twee voor de prijs van een!', hoorde ik ergens schreeuwen en ik moest er van blozen, want mijn verbijsterde ogen kwamen niet los van die zalige, dikke bollen van die al jaren vriendelijke bloemenverkoopster. Niet te traceren, want ze verkoopt iets anders, beste borstenfans! Ga maar elders jullie borstgenot inhalen! Naakte lijven glimmen van het zweet vermengd met zoete parfums, zij dragen uitdagende lingerie en ergens opent een vrolijke vrouw haar slaapkamerraam en haar blouse, haar sappige borsten vallen eruit alsof ze de vrouw zelf te veel zijn om te dragen. Komaan zeg, ik draag ze graag voor haar! De borstenman krijgt een stijve bij het zien van haar gezwollen tepelpunten. Zij maakt ronde, strelende bewegingen over haar fiere borsten en de smachtende beminden nemen elkaar mee naar een bizar hemelbed in rococostijl. Verbazing, het zijn Japanse borsten. Flash-back. De edele stof was versierd met pioenrozen en weelderige bloesems. Haar antieke kimono hing in een vitrine zoals hij eens in een klerenkast gehangen heeft, bij een beeldschone vrouw. Aan de voorkant toonde een grote spleet de binnenkant van de achterkant, daar waar volle, strakke billen het kleed gevuld hebben. Nu zie ik haar exotische, lichtbruine boezem naar buiten komen, niet al te groot, rijpe handappels. Het glas weerhoudt mij om toe te happen. Eveneens zie ik een gekamde venusheuvel met flinterdunne, zijden strikjes erin. Gele vlindertjes boven een zwart kapsel. Een zuigend gat omringd door de rode zoenlippen van een karper. Snel kijk ik weer naar de kalme, kalmerende borsten, gered, ik lik aan de gezwollen tepels (in werkelijkheid aan het glas) en als de bewaker mij vraagt of ik hier wil komen werken als glazenwasser beticht ik haar van intimiteitsverstoring, maar dan, krijg nou, haar borsten, Japanse borsten!

Schrijver: Joanan Rutgers, 2 juni 2010


Geplaatst in de categorie: erotiek

1.7 met 22 stemmen 1.193Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)