Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Alie

Ik mag dan literair doorkneed zijn, als tegenwicht zing ik soms graag malle liedjes zoals 'Alie' van Normaal, van Benny die na al die jaren geen spat veranderd is, prachtig, die kerel.
'Vrouw Havekamp' zing ik ook graag, vooral de zin 'Wat heb je dikke tieten! hoe weet ik dat? ik heb ze zelf in de handen gehad!'.
'Oerend hard' boeit me ook nog steeds, je reinste poëzie, al haalt de officiële letterkunde er de neus voor op, ik niet.

Alie is ook de naam van een boerendochter, die ik als jongen ben tegengekomen. Zij was mijn vrouw Havekamp, al heb ik haar tieten nooit in handen gehad, ja, in mijn erotische dromen wel, maar daarin heb ik zoveel gedaan, grenzeloos veel en lekker.
Ik logeerde eens bij Alie op de boerderij, samen met mijn oudste broer. Haar broer liet publiekelijk harde scheten aan de eettafel en we kregen allemaal een glas boerenjongens. Die broer leek sprekend op de zanger van Kayak, maar was in feite verre van dat.
Tegen slaaptijd mochten mijn broer en ik een tijd bij Alie in bed liggen. Ik herinner de warmte van haar immense meloenen in mijn rug, het was hemelse sensatie. Mijn broer was ouder, die durfde waarschijnlijk meer, maar dat ben ik nooit te weten gekomen. Wel weet ik nog dat ze mij ook opzocht in mijn logeerbed en dat ze in haar bijna niets verhullende pyama voor me zat. Ze heeft me een tedere nachtzoen gegeven. Ik heb de nacht vorstelijk geslapen. Ik heb de nachten daarna nog vaak van haar gedroomd en erotische vervolgverhalen verzonnen.

Ik heb haar nog eenmaal weergezien, haar gezicht als een rode appel zo gezond en nog steeds parmantig draagster van twee bijzondere bollen, die mijn ziel voor eeuwig hebben omarmd en opgezogen. Ze was geloof ik getrouwd, nou, wat was ik jaloers op die bofkont, die kon verdulleme iedere nacht...

'Alie was een deerntje van amper achttien joar, sie ziet mie echt wel zitten, maar haar pa staat altiet kloar', zing ik 's nachts in mijn bed, als de stilte van het Alie-loze tijdperk mij aanstaart, haar buitengewoon grote borsten boven mijn zuigende vissenmond hangen, ik toehap in beide mondvullende tepels, vochtig en roodgekleurd, pure dromerij,
heerlijke illusie, mijn Godin, waar ik in geloof. Alie lief!

Schrijver: Joanan Rutgers, 14 november 2010


Geplaatst in de categorie: muziek

4.6 met 5 stemmen 241Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)