Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Jomanda

De hartenkreet van Joanan over Jomanda roept bij mij herinneringen op aan Tiel. In haar hoogtijdagen heb ik eens een healing van haar bezocht. Niet omdat ik iets mankeerde, maar omdat het verschijnsel mij intrigeerde, uit culturele belangstelling dus. Kostte een tientje, maar dat was je in die tijd voor een pretpark of bioscoopbezoek ook wel zo´n beetje kwijt. En de Betuwe op zich was mij ook wel een tientje waard. Maar dat niet alleen: ik ben beloond met een Ingeving van Boven. Toen ik enige tijd binnen was, sprak een stem tot mij en zei, zo overdonderend dat geen twijfel mogelijk was: "Dit is zwendel, hier bedondert men de mensen."

Maar ze deed het prachtig, dat moet ik toegeven. Stemgebruik, mimiek, concentratie, entourage: het was allemaal goed afgewogen en in balans. Alles bij elkaar straalde het overtuigingskracht uit. Vrijwel de gehele zaal was volledig in haar ban, al klaagde ze wel een aantal malen over negatieve energie in de zaal. Ik heb niet voldoende betrekkingswaan om aan te nemen dat ik daarvan de oorzaak was.

Het slotstuk was nog het mooiste: de verkoop van flessen ingestraald water. Flessen kraanwater die Jomanda door met haar handen te wijzen had voorzien van energie. Wat ze kostten weet ik niet meer, maar er zat een aardige winstmarge op. Ze vlógen weg!

Schrijver: Jacob, 13 mei 2011


Geplaatst in de categorie: emoties

3.2 met 10 stemmen 558Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
16 mei 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Hilarisch je laatste zin J. de Groot :)))
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
14 mei 2011
Toch zat er achter die hocus-pocus-show wel een heel betrokken vrouw verborgen, ze kreeg dingen door (mediumschap) van hogere entiteiten, lichtwezens, al was er niemand die dat kon verifiëren, behalve zijzelf dan. Met bepaalde dingen was ze inderdaad doorgeschoten, manisch. Wel lachen, die anekdote over 'negatieve energie', wat wis en waarachtig projectie was!
Naam:
J.de Groot
Datum:
14 mei 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Alles is vloeibaar,
kracht, water, geld, vooral dat laatste, richting eigen invoerputje, ja we lopen met z'n allen een blauwtje.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)