Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Intiem

Hoi Hans,

Even bijpraten over hoe ik er nu voor sta. Inmiddels vakantiegeld en teruggave belasting ontvangen, ik kan er minimaal een half jaar tegenaan, misschien wel langer. Dus je hoeft nog geen liggende gelden vrij te maken, op korte termijn, om je broertje WEER te redden van een nakend deficit. Ik blij, jij blij, we dansen de samba.

Hoestie in Amsterdam, alles goed met jou en Lidy ? Ik hoop van wel. Ik begrijp best wel waarom jullie zo hoog zijn gaan wonen indertijd, daar zie je geen wandelende schemerlampen voorbij komen. Muzikale tip: Onze God is de beste van De Positivo's (Koot en Bie). Tweede muzikale tip: ouwe lullen moeten weg van The Rules (ook Koot en Bie). Doe er je voordeel mee.

De rest van 2011 mag geen problemen meer geven, ik mag lijen dat ik in december eindelijk eens die hoofdprijs win. Komt alles goed in 2012.
Anders moeten wij maar weer eens muziek gaan maken, brothers in arms bij de Lidl. Ik heb me laten vertellen dat dat, naast de straatkrant, een niet geringe vetpot is. Luxe zelfs, na een dag bedelen word je opgehaald met een Mercedes/Audi/BMW.

Hansiepansie (Hamol), groetjes en een dikke kus vanuit 't Haagje, broertje Fred.


Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=7adi7OMaWnA

Schrijver: Fred, 1 juni 2011


Geplaatst in de categorie: familie

3.0 met 1 stemmen 105Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)