Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Macabere horrorkerk

Nu is het wel onomstotelijk bewezen dat de celibataire, onnatuurlijke seksonderdrukking zo goddeloos is als de pest, dat de roomse kerk aan de ene kant vermenigvuldiging proclameerde en daarnaast zogenaamd vromen het seksueel genot afpakte, erotische lusten verbood, hun geslachtsdelen banaal en sadistisch martelde en onklaar maakte, het berust allemaal op een uiterst primitief angstmotief, dat seksuele lusten tot godsverkrachting zou leiden, wat puur bijgeloof is en het goddeloze tegendeel van vruchtbare liefdesuitingen.
Onze Levengever is bij uitstek de God Eros, religies die dat verbasteren en zelfs botweg ontkennen, creëren monsterlijke verwordingen en criminele walgelijkheden.
Nu Godelieve Kessels haar boek over haar tante op de markt brengt, wordt er een belangrijk feit aan de roomse, misdadige ontucht toegevoegd. De Tilburgse pastoor Van Zinnicq Bergmann was in feite een zwaar gestoorde, pedofiele lustmoordenaar, die op uiterst smerige wijze de elfjarige Marietje Kessels lokte, verkrachtte en vermoordde. Ze mogen haar wel eens heilig verklaren, de hypocriete rotzakken! Haar ontzielde lichaam is gevonden in de gewelven boven de Noordhoekkerk, slopen die rotkerk!, rottig detail is dat Vaticaan-afgevaardigden de nabestaanden bevestigden dat de gefrustreerde, psychopatische, loslopende patiënt inderdaad de vuile dader is, maar omwille van het imago van de kerk eisten ze dreigend om erover te zwijgen, want met de openbaarheid van deze akelige smet op het eerbiedwaardige, aloude roomse bolwerk is niemand gebaat, veronderstelde men.
Dat de roomse kerk nog volop in de gestoorde middeleeuwen ronddoolt, is nu wel duidelijk, ik heb wel eens in een oud boek vol zwarte magie geneusd, nou, ik zweer je dat de essentie van de roomse kerk daar alle trekken van heeft, het is een roofzuchtige wolf in brave schaapskleren. Het tegendeel van de menselijke manifestaties is vaak waar. In fantasie zou ik die hersenloze 'pastoor' graag met blote handen de keel ingedrukt hebben en Marietje gered hebben, de akelige bruut wekt nog steeds woede op, kun je nagaan hoe onvoorstelbaar wreed en principeloos hij, de satanist, tekeer ging. De duivel vermomt zich graag en volop in burgerlijk geaccepteerde, superbrave, aangepaste kerkmassa's. Het katholieke spookhuis is geopend, door alle vals verschalkte euro's nog wat sullig tegengehouden, maar uiteindelijk stort het Vaticaan ineen en is er in de toekomst enkel nog plek op oppervlakkige, rumoerige, volkverneukende, menselijk onwaardige kermissen.

Schrijver: Joanan Rutgers, 4 oktober 2011


Geplaatst in de categorie: psychologie

2.8 met 9 stemmen 211Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)