Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Winnie de Poeh hekelt Poetin

Vladimir Vladimirovitsj Poetin, zestig jaar oud, is voor de derde keer president van Rusland, terwijl heel de wereld weet dat hij de boel heeft opgelicht en dat hij met een stalen glimlach ook nog eens durft te zeggen dat alles eerlijk en democratisch is verlopen.
Hij citeerde de tragische dichter Sergei Yesenin, die zichzelf gedood heeft en als hij wist dat de gemaskerde crimineel Poetin zijn woorden heeft misbruikt, zou hij nogmaals er een einde aan maken, minachtend spugend in de arrogante tronie van deze ophitsende valsaard.
Winnie de Poeh heeft niets met Poetin, maar juist alles met voedzame honing. Dit vriendelijke beertje houdt in alle eenvoud van zijn vrienden, zonder ze ooit te bedotten, wat Poetin als een sport bedrijft, waardoor Winnie hem een smerige bedrieger vindt, een zichzelf verrijkende naarling, een gevaarlijke misleider, een acterende weldoener. Volksverrader Poetin houdt vreselijk onterecht zijn rug recht, bedondert het Russische volk recht in het gezicht, toont geen enkel mededogen, vervloekt in wezen de Russische, vrije ziel.
Het wordt schipperen met halsbrekende toeren voor de Russen, totdat de opgeblazen, machtsbeluste, inhumane tiran het veld ruimt en wie weet uithuilt in de zachte beren-armen van Winnie.

Schrijver: Joanan Rutgers, 6 maart 2012


Geplaatst in de categorie: politiek

3.5 met 4 stemmen 62Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)