Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Alle tandartsen zijn rijk

Natuurlijk doe jij goed je best, maar als hoofd der school moet ik ook iets doen in het kader van de moderne verlichtingsleer. Je pappie en mammie willen nu eenmaal heel graag dat jij op school nog meer presteert en Ome Philip zegt lampjes te produceren waaronder jij je beter kunt concentreren.

Dus krijg je straks weer les van die enge meester Jan, dan heb je nergens last meer van. Krijg je die griezel van een pastoor, dan ga je er weer helemaal voor. Zie je juffrouw Pot, dan zit er niets anders dan cum laude op. Krijg je een lio... ho,ho, een lio is geen klojo.

Heb je dyslexie, dan krijg je licht waaronder de juiste spelling oplicht. Heb je adhd, dan krijg je een rustgevend lampje mee. Heb je onvoldoende voor Duits, dan komt Rammstein gratis een avond bij je thuis. Sta je voor Engels rood.. nee, nee, de Rolling Stones zijn nog lang niet dood.

Het Syndroom van Down betekent niet dat je geschikt bent als clown!

Ben je hoogbegaafd, dan zingen wij: Alaaf! Ben je lager begaafd, dan is het inderdaad de vraag: Hoe krijg je dat in het Nederlands onderwijssysteem in godsnaam voor elkaar. Heb je dan nog steeds een slecht gebit, ja bid dan maar voor de jezusjournalist die jou voorlicht.

Kind, je hebt groot gelijk, Ome Philip heeft een groot bedrijf en alle tandartsen zijn rijk.


Zie ook: http://gevaarlijkspel.denieuwereporter.nl/

Schrijver: Do-centje, 25 april 2012


Geplaatst in de categorie: school

3.7 met 9 stemmen 496Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)