Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Wachtwoord vergeten.

Heb ik dat, koop ik een nieuwe laptop, moet ik mijn wachtwoord invoeren. Probleem, ik wist het niet meer. Echt niet. Op mijn oude laptop liet ik dat aan de automaat over, zeg maar. Maar nu zat ik daar. Met de helpdesk van Zeelandnet gebeld, tot drie keer toe. Ik ben zó onhandig, dat wil je niet weten. Wel een grote mond, maar zodra de techniek er aan te pas komt, geef ik niet thuis. Eerste keer vergat ik een leesteken, de andere keren was het met of zonder een hoofdletter, ik was al bang dat ik de schrik van de helpdesk was geworden, een soort helpdeskstalker, maar nee hoor, heel vriendelijke mensen: "Meneer, geeft niet hoor, daar zitten wij toch voor?"

Draai ik wel een plaatje voor de helpdesk. Bij deze dus.

(Mooi laptopje heb ik nu, helemaal wit. Nou niet jaloers worden, ik heb drie jaar op een oudje van het prikbord zitten tikken, was ook een fijn ding, dat wel hoor, een Dell. Deze is een Packard Bell. Met een core i3 dinges erin, en 6 GB huppelepup. Echt een snelle Jelle, niet te vergelijken. Tis maar dat je het weet, cq Lekker Belangrijk.)

Pianiste Valentina Lisitsa vindt Rondo Fantastique “El Contrabandista” van Liszt het meest onspeelbare stuk muziek dat er bestaat. Voor sommige passages, schrijft ze, maakt het niet uit hoeveel je oefent, het blijft een gok. Close-ups van haar handen en een hoog shot accentueren Lisitsa’s snelheid.

http://youtu.be/2X_hOY6tEvM

Schrijver: Peterdw., 12 mei 2012


Geplaatst in de categorie: internet

4.1 met 9 stemmen 225Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
12 mei 2012
Email:
joke190411telfort.nl
Snoepie!
Maar Packard Bell zit je wel aan vast, nadeel.

(Snoepie--mooi wachtwoord!?)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)