Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Grimmig sprookje

Ik heb helemaal niets met religie, begrijp ook niet dat mensen slaafs verdicten volgen van profeten, het is allemaal angst. Je komt niet in de hemel, 70 maagden zullen je onthouden worden, Brussel of de bedelstaf, zonder Garnier een pokdalig gezicht.

Al die woorden in boeken, bangmakerij, grimmige toekomst.

Het enige wat ik niet snap dat Jezus tussen kerst en pasen 33 jaar is geworden.

Schrijver: Fred, 23 juni 2012


Geplaatst in de categorie: humor

3.4 met 14 stemmen 308Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
24 juni 2012
@Jacob: ik heb de bijbel gelezen, rooms van huis uit, de illustraties in dat boek zouden tegenwoordig pas na 21.00 uur op tv vertoond mogen worden.

@Joke: haarfijn is niet precies wat Joanan na jou reageerde, kreeg een volledig epistel aan de broek. Over indoctrinatie gesproken, tjessus, wat een vooringenomen kwal. Ik houd het maar, voor jou, bij een Joris Driepunter. Dat zal ze leren, die gelovige honden.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
24 juni 2012
Maar Fred, hoe kom je toch op het bizarre idee dat religie allemaal angst is? Ik kan de boel ook omdraaien en stellen dat zij die niet in het eeuwige leven geloven in hun broek zeiken van angst, omdat de voortgang van het leven hun karma sterk bedreigt. Liever zien ze van hun karma af, maar zo gemakkelijk steekt het leven niet in elkaar. Wees maar blij dat je er niet aan kunt ontkomen. Ooit zul ook jij dat beseffen en wat je humor over kerst en pasen betreft, inzake het leven van Jezus, dat slaat nergens op. Er zijn zelfs geschriften, die beweren dat Jezus op zeer oude leeftijd ergens in India is gestorven en dat zijn opstanding een sterke hasj-truc was. Veel belangrijker is Zijn liefdevolle boodschap, Zijn Christus-bewustzijn, dat na Hem overal op aarde is verspreid, spiritueel gezien. Christus is de Liefde, die boven de aardse liefde uitstijgt, niet om aardse liefde te overtreffen, maar om op onze Eeuwige Toekomst te wijzen! Ook jij hoort daarbij, of je dat nu gelooft of niet, dat verandert die Hoogzekere Zaak niet! Zullen we daar Later nog eens over bijpraten?...
Naam:
J.de Groot
Datum:
23 juni 2012
Email:
joke190411telfort.nl
Fred, je moet niet gek opkijken als iemand je dat straks haarfijn gaat uitleggen, zou zomaar kunnen zijn ze toe instaat, niet schrikken dus hé!

Ja, ... voor de verandering!
Naam:
Jacob
Datum:
23 juni 2012
Als dat het enige is wat je niet snapt, heb je de bijbel niet gelezen. (Ik wel en ik snap heel veel niet)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)