Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Krakkemik

Ik ben op zoek naar een nieuwe tweedehands rijwiel zonder hulpmotor, ook wel fiets genoemd. Het vehikel, waar ik mij nu op voort beweeg, is dermate onderhavig aan slijtage dat de rechtertrapper er af dreigt te kukelen en de ketting veroorzaakt minimaal twee keer per etmaal smoezelige vingers.

Het liefst kwam ik in het bezit van een oude fiets die er niet uit ziet maar wel plezant verkeer oplevert, ik woon in de grote stad waar het nieuwe er al snel van af is als je bezit ongewenst van eigenaar verandert. Ik heb een en ander geleerd op een nieuwe fiets.

Ik heb weinig te makken en mik derhalve op goedhartigheid, krakkemikkend verblijf ik hoogachtend tussen gebroken spaken. Maar alleen overdag want er zit geen licht op mijn fiets, tenzij ik er zelf op zit.

Schrijver: Fred, 20 augustus 2012


Geplaatst in de categorie: humor

3.9 met 8 stemmen 259Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
24 augustus 2012
Update: inmiddels in het bezit gekomen van een klassieke Gazelle Invicta Sport, zo eentje met handremstangen. Mede mogelijk gemaakt door mijn dochters en een vriendelijke fietsenhandelaar die nog ergens een leuk tweedehandsje had staan.
Naam:
Achterop
Datum:
21 augustus 2012
Nee Fred, jij bent geen lampenpit!
Naam:
Gazelle
Datum:
21 augustus 2012
Je staat van dienst op deze site zou voor de redactie genoeg redenen moeten zijn om jou na deze hartenkreet een nieuwe fiets van een goede kwaliteit te schenken.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)