Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Zelfbeschouwing

Ja, ik ben ook geboren, datum doet wat mij betreft niet ter zake. Ik ga toch wel dood, geen ontkomen aan. Zorg is mijn zorg, Lex Schoenmaker een tijdgenoot (zie nog steeds die goal tegen Feijenoord) en Heinz een idool, want zo eenvoudig gebleven.

Grote koninginnen mogen beleven, alleen Bea moet nog dood en dan krijgt dit land eindelijk een waterhoofd. Ik zal hem niet erkennen, een kwal blijft een kwal met zijn maximale drievochtigheid, Nederlandse cultuur bepaald door Duitse en Argentijnse regenten.

Zo beschouwd moet ik mezelf wegcijferen, zelf ben ik niet voldaan. Het systeem werkt niet in mijn voordeel.

Schrijver: Fred, 3 oktober 2012


Geplaatst in de categorie: humor

3.2 met 8 stemmen 200Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
5 oktober 2012
@Guenter: jij staat in niemands schaduw
@Joanan: ik vond zelf 'maximale drievochtigheid' erg stuitend, voor de rest, ach gut.....
Naam:
Günter Schulz
Datum:
4 oktober 2012
Email:
ag.schulztiscali.nl
Ook al wekt jouw humor bij mij soms een onbehaaglijk gevoel op, nochtans weet ik deze op waarde te schatten. Ik heet helaas geen Heinz, toch hoop ik een beetje in zijn schaduw te mogen meeliften.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 oktober 2012
Je bent wel heel erg tegen het koningshuis, vanwaar toch die messcherpe agressie? Ben je financieel tekort gekomen? Haat je hen, die totaal geen rekening hoeven te houden met hun beursinhoud? Zou je dat ook graag willen? Ze dienen wel mooi als pispaal voor jouw onvrede, waarvoor je ze toch enig respect zou moeten toedichten. Scheelt weer een dure psychiater. 'alleen Bea moet nog dood' vind ik zeer respectloos en een defaitistische dronkenmanskreet, maar 'krijgt dit land eindelijk een waterhoofd' vind ik absoluut achterbuurttaal, door de ratten besnuffeld.
Ooit zag ik in een inrichting te Noordwijkerhout iemand, die echt een waterhoofd had en dat schokte me diep. Dat, get Fred!, is geen toestand, waar je zomaar mee moet spotten! Trouwens, je bent de Nederlandse regenten vergeten, die jou volgens mij terecht hebben weggecijferd! Komt het aan? Valt het muntje?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)