Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Ierse mystica overtuigt

De Ierse mystica, die ik bedoel heet Lorna Byrne en ze heeft drie boeken gepubliceerd: 'Engelen in mijn haar', 'Hoog in de Hemel' en 'Een boodschap van hoop' (2012).

De beeldschone, lieftallige, integere Lorna ziet overal engelen. Ze ziet al engelen vanaf haar vroegste herinneringen als baby. Ze ziet de engelen rondom veel andere mensen en vaak zijn het dan beschermengelen. Ieder mens heeft een beschermengel en die zal je nooit verlaten. Een beschermengel doet er alles aan om je te helpen, want jij bent zijn/haar belangrijkste persoon op aarde. Beschermengelen steunen de mensen onvoorwaardelijk. Lorna ziet deze beschermengelen, zoals ze ook de mensen kan zien. Soms zijn ze prachtig Keltisch gekleed met lange, witte gewaden en gouden middelsnoeren. Mensen van alle religies hebben ze en in haar boek 'Hoog in de Hemel' beschrijft ze een visioen, waarin ze Mekka bezoekt en samen met de moslims Allah looft. Alle religies zullen vervloeien en verbroederen/verzusteren. Lorna heeft een zalige stem en ze nodigt uit om heerlijk mee te knuffelen. Ze is moeder van vier kinderen en ze is enkele jaren weduwe. Ze heeft haar schaamte om over engelen te praten al een halve eeuw geleden afgelegd. Soms ziet ze engelen bij kinderen, die haar met veel vreugde aankijken, maar door een of andere opmerking van volwassenen slaat zo'n kind vaak dicht, wat heel jammer is, want de engelen willen graag met ons samenwerken en ons hun hogere wijsheden openbaren.

Lorna is in feite de ambassadrice van de beschermengelen en het zal niemand verbazen dat ze een roomse achtergrond heeft, wat niet altijd tot walgelijke excessen leidt. Ze reikt hiermee de hand aan de esoterische werelden, oftewel de New Age movement. De spiritualiteit overlapt alle richtingen. Ik vind het prachtig, dat Lorna haar engelenmissie voortzet en ik weet dat veel meer mensen engelen kunnen zien en zelfs heiligen en Jezus en Maria. Het is een delicaat taboe geweest, maar gezien de geestelijke ontwikkelingen bij velen op aarde, én de grote behoefte aan meer spiritualiteit, is er weer ruim baan ontstaan. Er zijn ook mensen die elfen en kabouters waarnemen, maar omdat die zo klein zijn, wordt het helaas als minder groots opgevat. Zelf zag ik ooit op mijn zeventiende Jezus met twee aartsengelen en veel later zag ik tijdens een blauwe koren trip (te vergelijken met LSD) zo duidelijk als wat een oud, Indiaans opperhoofd, die me de weg wees. Ja, er is inderdaad meer tussen hemel en aarde en we weten nog maar het topje van de ijsberg.

Dankzij openhartige mensen als Lorna Byrne verschuift dat.

Schrijver: Joanan Rutgers, 20 oktober 2012


Geplaatst in de categorie: idool

0.3 met 9 stemmen 130Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
24 oktober 2012
Mystieke zaken, die jouw pet te boven gaan, simpelweg afdoen als onzin heet het bewust negeren van hogere waarheden, omdat je ze voor onmogelijk acht. Wacht maar als je er zelf mee te maken krijgt!... Nee, ik rook al jaren niet meer en zeker geen hasj/wiet meer!...
Naam:
randy
Datum:
22 oktober 2012
Ik weet dat veel mensen onzin praten. Rokertje op?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)