Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Waterval

Wervelwinden overspoelden ons met zand. De oude man boog zich voorover en kuste mijn wang. Onze kleine meid kirde alsof zij begreep wat hier gebeurde. Ashani straalde. Ik was nu een deel van hun volk. De oude man stond op en wees in de verte. Hij vertelde mij in zijn eigen taal dat water altijd boven zou komen drijven en de bron van leven was waarna hij naar mij wees.

Toen de dansende dwerg in Kutsapperveen was gaan optreden werd hij bedreigd door Hick senior. Toen deze zijn shotgun afvuurde om de dansende dwerg af te schieten miste hij. De oude gek had zichzelf half blind gezopen aan zelfgestookte rotzooi. De dansende dwerg nam deze kans waar om oostwaarts te vluchten. Aldaar aangekomen nam hij les in allerlei oosterse vechtkunsten. Jaren later kroop het ventje door het struikgewas van Kutsapperveen om wraak te nemen op de Hicks. Inclusief mes tussen de tandjes en ninja pakje. Wraak was als een gerecht dat het beste smaakte wanneer het koud werd opgediend. Dat had het kereltje eens gezien in die film met die mooie actrice met die lange benen. Na het masturberen kroop de dansende dwerg verder. Het zou later een indrukwekkende stille tocht worden.

De clown zonder zelfkennis was weer eens gefrustreerd geraakt over het een of ander. Hij pompte zich vol met de pretpil en rende met flappende schoenen razend en tierend door de straten van Kutsapperveen. Eenmaal aangekomen bij het lokale bordeel alwaar hij van plan was melige Marij, die daar parttime werkte, eens flink uit te wonen belde hij aan. Kale Karel die in dat bordeel gastheer speelde schrok zich een hoedje toen hij de deur opendeed. De clown zonder zelfkennis werd geplet door een vallende koe. Het regende de laatste tijd weer veel koeien.

Bronvermelding:
De familie Hicks stamt van Kaninsky.
Het begrip Bee en Wee van een of andere surfende idioot.

Bovenstaand verhaal is puur fictie.
Gelijkenissen met bestaande personen berusten op puur toeval. Zij die zich aangesproken voelen zouden zich diep moeten schamen.

Wanneer lezers eventuele mentale schade oplopen door mijn verhalen kan men deze schade niet op mij verhalen omdat ik net heb ontdekt dat ik niet besta.

Schrijver: aqua, 19 oktober 2012


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 11 stemmen 211Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Günter Schulz
Datum:
25 november 2012
Email:
ag.schulztiscali.nl
Laat dit nou de eerste waterval zijn, die uiteindelijk omhoog 'valt' - (gestadig gedruppel holt de steen)
Naam:
Naatje Drupel
Datum:
21 november 2012
Heel veel druppels, geeft ook een waterval!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)