Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Recht?

En dan schakelen we nu over naar het laatste nieuws uit derde hand.
Er is een opvlieger gesignaleerd, haalt U niet in, maar adem rustig uit. Volgens onze nieuwe huis tuin en bonteboerenspecialist is het antwoord op de vraag "wat ruist er door het struikgewas" in Uw stoutste dromen te vinden.

Overdag zie je nog geen achterlijke gladiool, maar midden in de nacht komen ze met bosjes tegelijk...hele hordes, geen koe is meer veilig. U leest het goed, lieve kippige liplezer!
Met gevaar voor een eigen leven leiden cliché's tot de wereldschokkende ontdekking, waar mijn haren even recht van overeind gingen staan:

Wanneer er ALLEEN MAAR sprake is van verkrachting, dan hebben we het over gerechtigheid? De moordenaar van Marianne Vaatstra deed het maar liefst twee keer en op dat moment wás er al geen sprake meer van gerechtigheid, zo zie ik dat.

Schrijver: Monique Methorst, 11 december 2012


Geplaatst in de categorie: woede

3.0 met 6 stemmen 284Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
15 december 2012
Email:
moi636yahoo.com
Jacob: verkrachting is niet seks, het is niet zomaar een kwestie van "zin hebben" het draait om macht. Uiteraard had ik net als iedereen liever dat zij het overleefde, maar ik heb niets met domme uitspraken waarin verkrachting en gerechtigheid in één zin geschreven worden, dat slaat echt werkelijk nergens op.
Naam:
Jacob
Datum:
14 december 2012
Dat van die twee keer lees ik nu voor het eerst. Als dat waar is, is de zaak volgens mij nog veel erger dan hij eerst leek. Dan is er grote kans dat ook koelbloedig handelen een grote rol heeft gespeeld.
Naam:
J.de Groot
Datum:
12 december 2012
Email:
joke190411hotmail.com
Weer heel sterk Monique.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)