Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Universele, tijdloze woede

Stel je voor: je reist als 23-jarige studente volkomen moe van de colleges argeloos terug naar huis. Omdat je geen auto hebt, reis je per bus, zoals altijd. Je hebt honger en je verlangt naar het avondeten en daarna een leuke film met een drankje en wat borrelnootjes.
Je woont nog niet zolang op jezelf, het is best een beetje eng, maar je geniet ook van de individuele vrijheid. Je moeder heeft misschien gebeld, dus check je de mails. Nee, maar ze komt binnenkort weer even kijken hoe het met je gaat en meestal neemt ze dan wat zelfgekookte lekkernijen mee. Je bent moe en je doezelt een beetje weg, terwijl de bus heen en weer schommelt als een wieg en schommelstoel. Je loert naar buiten, maar alles gaat te snel voorbij om er werkelijk iets bij te voelen. De ramen beslaan door de andere inzittenden, die allemaal mannen blijken te zijn, zeven in getal. Je kijkt nerveus om de zoveel seconden op je goedkope, maar goed werkende horloge. Je voelt dat er iets in de buslucht hangt, dus duik je zoveel mogelijk in het secondewijzertje, dat schoksgewijs zijn ronde doet.

Ineens draaien de gezichten van de zes mannelijke passagiers zich om en veranderen als in een horrorfilm in de meest walgelijke tronies. Je ontkent hun gedaanteverwisselingen even, maar heel even, want de onbezonnen iq-loze testosteronnetjes ontpoppen zich als ware roofdieren, die hun bloedgeile begeerten willen botvieren, want ze blijken alle zes stomdronken en dus ongeremd.
Je hebt je vrouwelijke vormen nog wel bedekt door ruimzittende kleren, maar dat kan hun niet deren. Ze zien in elke vrouw een porno-actrice, die er niet genoeg van kan krijgen. Die bus wordt je martelkamer op wielen en zelfs de buschauffeur grijpt niet in, maar hij zet zijn bus aan de kant van de weg en hij sluit zichzelf aan bij deze beestachtige verkrachters, die bovendien erop losslaan en jou een ernstig hersenletsel bezorgen. Niet te geloven dat ze allemaal bij jou naar binnen zijn gegaan en dat ze dat zonder enig gevoel van wroeging en mededogen hebben gedaan. En ik maar denken dat India zo ontwikkeld is!

Je bereikt je veilige huis niet meer en men brengt je naar het Mount Elizabeth Hospital in Singapore, Maleisië, waar specialisten je proberen te redden van de ernstige gevolgen van een groepsverkrachting, die standaard lafhartig is. Je krijgt ook infecties in je longen en in je buik en na wanhopige pogingen om je leven te redden, blaas je tenslotte de laatste adem uit.

Heel India is in rep en roer, want dat roekeloze verkrachten moet afgelopen zijn. Men spreekt zelfs van rape-city's, zieaan, hoe groot dit oerprimitieve probleem is! Vele Indiase vrouwen worden verkracht, terwijl ze het niet melden uit angst voor familie-schande en angst voor de patriarchale overheersing.
Waar vrouwen niet als gelijkwaardig aan mannen worden gezien en aanvaard, daar blijven duivelse praktijken bestaan. Masculine overheersingskrachten zullen daar sterk moeten dimmen om werkelijk de vrouwen en het vrouwelijke te leren beminnen.

Bedenk: de Oergodin was er voor alle mannelijke goden!

Mannen hebben andere spieren dan vrouwen en ze zijn fysiek vaak sterker dan vrouwen. Dat moeten ze gebruiken om vrouwen te beschermen (het rib voor het hart) en niet om vrouwen de baas te worden en botweg te verkrachten. Alle mannen, die vrouwen liefdeloos verkrachten, zullen dat merken in hun karmische voortgang. Als zij daarbij ook nog hun weerloze slachtoffer van het leven beroven, dan zullen ze pas bij vele incarnaties verder in het reine kunnen komen met hun geweten en hun gruwelijke wandaden. Ik weet wel dat er ook veel vrouwen zijn, die net zo slecht de mannelijke principes aanhangen, maar afgezien van die wolfachtigen is het globaal en wereldwijd gezien een very hot item voor de mannetjesdieren om eens in de huid van de vrouwtjesdieren te duiken en te ontdekken dat zij evengoed in hun wezens aanwezig zijn, zodat totale empathie de enige oplossing is om de lage-chacra-escalaties te voorkomen.

Maakt het allemaal niet minder dat die arme studente het leven moest laten voor een minne kliek, geile, goddeloze hooligans, voor wie een vrouw niet meer waard is dan een stuk bruikbaar, makkelijk te schenden speelgoed!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 2 januari 2013


Geplaatst in de categorie: woede

4.8 met 4 stemmen 207Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 januari 2013
Dank je, Hendrik, ik zal niet rusten zolang vrouwen wereldwijd door mannen worden onderdrukt en mishandeld. Join mijn missie!, want vrouwelijke zielen verschijnen ook vaak als mannen! Betover die dwaze, machtswellustige, sexuele agressie!... Het Vrouwelijke is de enige oplossing tot wereldvrede. Oorlogen zijn imbeciele lachsalvo's geworden!
Naam:
Hendrik
Datum:
3 januari 2013
Email:
klaassens38zonnet.nl
Weergaloos, zoals je de mentaliteit van de verkrachters beschrijft en aan de kaak stelt, Joanan. In India worden vrouwen inderdaad niet als gelijkwaardig aan de man beschouwd.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)