Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Vervolg op barometer

Ze had liefde nodig (vervolg op barometer).


Het werd haar te veel. Na drie glazen rode wijn bleef ze onafgebroken praten over de oorlog in Nederlands Indië en de bezetting door het Japanse leger. Ze liet ook nog een foto zien van haar man in een wit tropenpak. Met vele andere Nederlanders was hij te werk gesteld aan de Birma spoorlijn en daar bezweken door onmenselijke behandeling. Opeens liet ze haar tranen lopen. Ik kreeg medelijden met deze eenzame vrouw en met tranen op haar wangen bleef ze mij doordringend aankijken. Ze gaf mij uit haar tasje een zakdoek en ik begreep haar bedoeling. Ik moest haar tranen deppen en ze hield mijn hand zachtjes vast en ik voelde, dat ze mij naar zich toetrok en mij een zoentje gaf.

Ik wist niet wat ik meemaakte. Een hospita die mij zoende en was ik toen maar een gehaaide man, maar ik had nog nooit iets met vrouwen gehad, daar was ik te verlegen voor. Goed, ik had haar tranen afgeveegd en ik gaf haar ook een kusje en toen zag ik een glimlach van haar. Ze zei heel zachtjes:
''Lieverd, schenk nog eens in.''
Ik schonk de glazen weer half vol met rode wijn en overhandigde haar het glas en tot mijn verbijstering dronk ze het glas in één teug leeg. Haar wangen zagen roodgloeiend en ik dacht als dat maar goed gaat...

Toen gebeurde het en dat had ik van haar nooit verwacht. Ze was altijd zo innemend en hoog beschaafd en ook afstandelijk, maar ze stond van haar stoel op en ging op mijn schoot zitten en legde haar rechterarm om mijn schouders. Ik voelde de warmte van haar billen en ze begon mij hartstochtelijk te zoenen en nog wel op mijn mond.
Dat kon ik niet onbeantwoord laten, mijn remmen waren nu ook los geslagen en ik kuste haar ook op haar mond en kneep zachtjes in haar dijen. Deze vrouw had liefde nodig, dat was voor mij duidelijk. Dat overkwam mij zomaar, alleen maar omdat ze mij vroeg of ik een glaasje wijn bij haar kwam drinken. Verwacht had ik een gesprek en daarna weer naar mijn kamer.

Gelukkig was het zaterdag en hoefde ik de volgende morgen niet vroeg op. Nadat ze ongeveer een kwartier op mijn schoot had gezeten en wij ook nog wijn hadden gedronken, zei ze, dat ze moest plassen. Blijf maar lekker zitten, zei ze nog toen ze opstond en wegliep. Ze keek nog even achterom en gaf met haar smalle handje een groet door haar vingers een paar keer te buigen. Ik zwaaide terug en keek lief naar haar. Ik ben een gewone volksjongen en dacht wat heb ik nou in godsnaam aan mijn fiets hangen. Vrijen met mijn hospita had ik nooit verwacht en het initiatief kwam echt niet van mij.

Ik bleef dus rustig in de stoel zitten en voelde, dat mijn wangen heet aanvoelden, natuurlijk door het vrijen en de wijn. Opeens hoorde ik psssst en ik zag haar hoofd om de deur kijken en ze wenkte mij te komen. Dus ik liep naar haar toe en daar stond ze achter de deur alleen met een zwart slipje aan. Godzalmeliefhebben dacht ik, moet ik aan het werk?

Ze zei zachtjes:
''Zullen we samen gaan douchen, dan nemen we daarna nog een drankje. Wil je, schat?''

Ik dacht douchen kan geen kwaad, dus stemde ik toe, zij was toch al bijna uitgekleed. Ik hoefde alleen maar mijn schoenen, sokken, pantalon, onderbroek en overhemd uit te trekken, een fluitje van een cent, maar ze hielp mij zelfs de onderbroek naar beneden te trekken en dat deed alleen mijn moeder toen ik nog klein was en in de teil met water moest.
Even later stonden we onder de warme stralen en helemaal naakt met het gezicht naar elkaar toe. Ze keek me weer heel lief aan met dat smalle gezichtje tussen dat lange zwarte haar. We omhelsden elkaar en mijn handen gleden langzaam over haar ranke rug naar haar bips en bleven daar. Wat er daarna gebeurde laat ik aan de fantasie van de lezer over.

Schrijver: kees niesse, 24 juni 2013


Geplaatst in de categorie: eenzaamheid

5.0 met 2 stemmen 104Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Jan
Datum:
26 juni 2013
Een mooie herinnering, mooi en simpel omschreven!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)