Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

HAPI

Het zachte volle holle van jouw beweeglijkheid, gelegen in mijn schoot , brengt een ongelooflijk gamma van trillingen en een wervelende ontspanning te weeg.
Het helende werk van de voor het oog onzichtbare scheur, van de nauwelijks merkbare craquleuze tot bijna wagenwijde kloof, ga je in het NU-moment met hemelse vibraties toedekken. Je healt...

Vanuit een inwendige aanzet, een hart-energie , een overvloedige stroming aan levens-melodieën, maak je een in-druk op mij en word ik bewogen door jouw klank-nabijheid. Mijn innerlijk antwoord zoekt dan naar de af-druk in uiterlijke vorm en creëert een replica van mijn levens-intensiteit. Dartele ontroerende vreugde speelt....

Jouw creativiteit aan akoestisch samenspel draagt mij naar mijn oer-gevoel van oorsprong en in het jou bespelen oefen ik mijn ziel als een vlugge zomerbloem, verlangend naar eeuwigdurende passie, die sterker dan een keten mijn ziele kwelt. In adembenemend cadans, soms snel soms tergend traag, breng je dan wat uitgeblust was weer ten dans.

Met innerlijke ogen tokkelt elke aanraking mij naar een ultieme resonantie van het zijns-moment. Je raakt me tot in het Euroditè-bewustzijn en draagt mij op jouw golvende klanken naar de poort van versmeltende eenheid.

Het timbre van jouw warme klanken brengt mijn hart strelend in vervoering.

Ik ben dankbaar om jouw mooie rondingen, die ik zacht en met eerbied aanraak vooraleer we samen werkelijk verdwalen in het melodieuze spel... en ik verdwijn in jouw speelse klankenkleur.

Schrijver: katty, 12 oktober 2013


Geplaatst in de categorie: muziek

3.1 met 10 stemmen 194Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
mobar
Datum:
14 oktober 2013
Verrassend expressief!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)