Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Exit Henk & Ingrid

Tja, die maffe Geert Wilders sleept heel wat voorheen trouwe fans mee in zijn politieke val vanjewelste.
Kamerleden en districtbestuurders stappen massaal op, omdat ze kotsen van zijn generaliserende Marokkanenhaat, die op achterlijke vooroordelen is gebaseerd. Als extreem-nationalist houdt hij alleen van boerenkool met een Unox-worst en Limburgse mosterd.

Weer een rubriek minder betekent een derde minder aan rubrieken. Toch is het een wijs besluit van de baas van Nederlands.nl, want aan dit soort denkbeelden bied je natuurlijk geen podium. Doodzwijgen en uithollen die inhumane razernij.
Terwijl ik ook schrik van het feit dat één op de vier Fransen op de partij van Le Pen stemt. Dat is nog erger. Ik reageerde graag op de dwaze meningen van H & I, maar ik was ze ook spuugzat en zie aan, het schorremorrie verdelgt zichzelf. Door PVV-ers te boycotten, denk ik niet dat het discriminerende kwaad wordt uitgeroeid, want dat moet in die dwazen zelf tot inkeer komen en ik ben geschiedkundig en dieptepsychologisch te zeer onderlegd om in zo'n massale inkeer te geloven. Door de televisie, de radio en de kranten niet meer te raadplegen, verdwijnt de menselijke ellende niet. Er is juist meer kans op, omdat er niets bekend wordt gemaakt. Met dit dilemma moet de baas van deze site zeker geworsteld hebben. Toch maakt hij hiermee een anti-discriminerend statement, geheel in de lijn van de universele mensenrechtenlijst.

Dan maar een rubriek minder. Die overigens snel genoeg kan worden opgevuld. Een mooie klus voor de hoofdredactie. Mode, antiek, kunst, filosofie, seksualiteit, vrouwenzaken, Nederlandse geschiedenis, taalverloedering, literaire aanwinsten van bekende literatoren, een forum voor onbekende, jonge kunstenaars, richtingen genoeg.
Maar zes rubrieken zijn natuurlijk ook genoeg om voldoende kwaliteit te blijven leveren. Het wordt er zelfs elitairder op.

Gelukkig hoef ik mijn strijd tegen H & I op Nederlands.nl niet langer te voeren, wat weer extra ruimte schept...

Schrijver: Joanan Rutgers, 24 maart 2014


Geplaatst in de categorie: discriminatie

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 216Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)