Inloggen

Alle inzendingen over Nederlands.nl

192 resultaten.
Sorteren op:

bewering
3,5 met 8 stemmen 196
Het tabblad beweringen dreigt steeds meer te verworden tot de peuterspeelzaal van nederlands.nl.

Aanbieding schroeven!

verhaal
3,0 met 23 stemmen 1.869
De redactie van Nederlands.nl ontving van een trouwe bezoekster een aanbieding die we graag doorgeven!
Gamma 9 apr. 2003Lees meer…

bewering
3,9 met 7 stemmen 97
Het is beter om het geestrijke Nederlands.nl door te zetten, dan om louter statistische flutredenen af te zetten.

bewering
5,0 met 5 stemmen 295
Schrijvers en lezers feliciteren de redactie van Nederlands.nl met het in ere herstellen van de oude openingsoverzichtspagina. Hieperdepiep....!

Dagcolumn van vrijdagen

dagcolumn
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 85
De dagcolumn van vrijdag kan benut worden door een lid van VVD / D66 Graag melden bij info@nederlands.nl

bewering
1,9 met 21 stemmen 350
...deze tabbladen gaan mijden. Hoewel de onderwerpen waarover men discussieert voor het overige vrij blijven, hecht de redactie van nederlands.nl eraan te melden dat haar voorkeur uitgaat naar onderwerpen die in enig opzicht in verband staan met literatuur.

Hoofdredactie

hartenkreet
2,1 met 22 stemmen 740
...deze tabbladen gaan mijden. Hoewel de onderwerpen waarover men discussieert voor het overige vrij blijven, hecht de redactie van nederlands.nl eraan te melden dat haar voorkeur uitgaat naar onderwerpen die in enig opzicht in verband staan met literatuur.

bewering
4,3 met 6 stemmen 119
Verloedering begint bij het vergoelijken van fouten omwille van het verhaal. En zulks op nederlands.nl, dat noem ik vloeken in de kerk.

Dagcolumn van maandagen

dagcolumn
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 103
De dagcolumn van maandag kan benut worden door een lid van CDA / CU / SGP Graag melden bij info@nederlands.nl

Dagcolumn van woensdagen

dagcolumn
3,5 met 4 stemmen 89
De dagcolumn van woensdag kan benut worden door een lid van PvdD / Partij voor de Toekomst Graag melden bij info@nederlands.nl

Dagcolumn van dinsdagen

dagcolumn
3,6 met 7 stemmen 72
De dagcolumn van dinsdag kan benut worden door een lid van Groen Links / PvdA / SP Graag melden bij info@nederlands.nl

bewering
1,9 met 10 stemmen 155
Nederlands.nl moet een strategische familiesite worden die schrijft voor partners, ex-partners, pro-partners en after-partners met een hooggevoelig reactiegehalte.

bewering
3,5 met 4 stemmen 163
De oude vertrouwde overzichtsopeningspagina van Nederlands.nl moet in ere weer hersteld. Het laatste literaire nieuws is uiteraard welkom, doch helaas, altijd wel geteld.

bewering
4,0 met 1 stemmen 64
Nederlands.nl brengt al jarenlang tribuut aan elk literair debuut. Elk kuiken kan hier dankzij des lezers kritische stuipen literair ontluiken.

bewering
3,9 met 16 stemmen 215
Wie denkt mij weg te kunnen kleineren met dooddoeners als "Moniekje" en "Metworst" schrijft in mijn ogen niet literair maar met een denkbeeldige air en dát hoort zeker niet thuis op Nederlands.nl.

bewering
3,8 met 5 stemmen 867
Als alle werknemers die in Nederland gepest worden (80.000 naar het schijnt) een stukje hierover op nederlands.nl - tabblad autobiografieën - zouden publiceren, zou de site plat liggen.

Borduren

hartenkreet
4,0 met 7 stemmen 1.212
...onwetend, de stimulans was een andere invulling aan het leven te geven. Wanneer ze ooit een handdoek met de naam nederlands.nl nodig hebben, ze zijn welkom op mijn tweede site www.snoeptrommel.net.

bewering
2,7 met 7 stemmen 112
Nederlands.nl is een site die primair bedoeld is om beginnende en gevestigde schrijvers de gelegenheid te bieden hun werk te publiceren. Het is géén filiaal van een partijsite. Wie benieuwd is naar het gedachtengoed van de PVV kan terecht op pvv.nl.

bewering
2,8 met 5 stemmen 173
Volgens Tolstoj zijn verhalen over ongelukkige mensen boeiender dan die over gelukkige, omdat iedereen ongelukkig is op zijn eigen manier maar iedereen gelukkig op dezelfde. Zijn gelijk lijkt mij op gedichten.nl en nederlands.nl inmiddels wel aangetoond.

bewering
3,8 met 6 stemmen 499
De redactie heeft haar best gedaan om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ik spin van genot! Weet je wat we kunnen doen om nederlands.nl nog mooier te maken? Laten we bevriende schrijvers uitnodigen om hun stukken hier te publiceren!

Flexibiliteit

bewering
3,7 met 3 stemmen 1.336
Het soms fluctuerende en in de laatste weken gestadig krimpende aantal items onder de kop “Top-10 hartenkreten” op de startpagina van nederlands.nl maakt in mijn beleving de veronderstelling aannemelijk, dat de rek voor deze site nog lang niet eruit is.

Gezonde heibel bij sgrijven.nl

hartenkreet
3,0 met 5 stemmen 247
...gewoon geaccepteerd, bij gebrek aan beter, om te kotsen! Ga gewoon ook eens een kijkje nemen bij sgrijven.nl en lees en huiver mee! Schrijf als Nederlands.nl-schrijver(es) ook eens wat op die site, want dan hoef ik die opkrikstrijd niet alleen te voeren! Zeg alleen niet dat je het van mij...

bewering
2,7 met 15 stemmen 666
Het is opvallend dat een literaire site als nederlands.nl voortdurend misbruikt wordt als uithangbord voor boodschappen van PVV-ers, SP-leden, Groninger mollebonen, blondines, communisten, hondenbezitters, pensionado's, analfabeten, bijstandsmoeders, invaliden en uitkeringsgerechtigden. Het moest...

bewering
5,0 met 4 stemmen 62
Berekend is dat Donald Trump meer dan 5 aantoonbaar onjuiste beweringen per dag doet. Hij zou een perfecte aanleveraar zijn van inzendingen voor een tabblad 'onjuiste beweringen'. Maar op nederlands.nl zou hij maar één inzending per dag per tabblad mogen insturen...

Gaan we verder? Zo ja: hoe dan?

column
4,3 met 6 stemmen 745
...te reageren. Je kunt je reactie ook sturen naar mij persoonlijk: mostertman@nederlands.nl

bewering
3,1 met 13 stemmen 126
Graag wil ik de redactie van nederlands.nl danken voor het verwijderen van de rubriek Dijken. Joanan en ik - maar ook veel anderen die op deze site actief zijn of waren - hebben zich regelmatig gestoord aan de rabiaat-rechtse geluiden die op dat tabblad te beluisteren waren, vaak met een racistisch...

bewering
2,9 met 7 stemmen 103
Nog enkele nachtjes slapen en dan gaat het afkicken beginnen. Cold Turkey. Verbijstering en verbittering, capitulatie en lange tijd bijkomen. Nieuwe schrijfwegen zoeken en met zeer warme gevoelens aan Nederlands.nl terug denken. Het paradepaardje onder de schrijfsites. Dag, oerlief paardje!...

Joanan Rutgers de nieuwe hoofdredacteur?

column
1,6 met 25 stemmen 595
...nu. Met vriendelijke groet, Joop Korporaal, adjunct hoofdredacteur nederlands.nl

Joanan Rutgers de nieuwe hoofdredacteur?

hartenkreet
1,5 met 46 stemmen 738
...nu. Met vriendelijke groet, Joop Korporaal, adjunct hoofdredacteur nederlands.nl
Meer laden...