Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Sharia

Onderzoeksresultaat onder moslims toont opnieuw aan: Vóór de sharia en vóór onderworpen vrouwen
Bijna iedere peiling toont aan: Moslims in westerse landen zijn merendeels voor de invoering van de sharia en tegen de gelijkheid van vrouwen zoals men deze bij ons kent. 1400 jaar islamitische hersenspoeling is zo succesvol dat men zich vaak afvraagt of de islamitische waarden zich niet al in de genen van de moslims hebben verankerd. In ieder geval moet het iedere niet-moslim duidelijk zijn: Moslims integreren nergens in niet-islamitische landen. Een ieder die iets anders denkt, is of ideologisch voorbelast, heeft geen idee van de islam – of is het slachtoffer van goedmenschelijke wishful thinking. Alle drie varianten hebben één ding gemeen: als ze ingevoerd worden, zullen hun vertegenwoordigers zichzelf vroeger of later als dhimmi-minderheid in een islamitische samenleving terugvinden. Dat wordt aangetoond door een blik in de islamitische veroveringsgeschiedenis. Want de islam kent slechts één ding: het verkrijgen van de door Allah bevolen Dar al-Islam: de islamitische wereldheerschappij. Wat anderen van hem denken, zal hem een zorg zijn.

Onderzoeksresultaat onder moslims: Vóór de sharia en vóór onderworpen vrouwen

Het PEW Research Center hield een onderzoek onder 38.000 moslims in de hele wereld. De interviews werden persoonlijk en in meer dan 80 talen in 39 landen afgenomen.

Voor de sharia

De meerderheid beschouwt de islam als enige ware religie en de garantie voor een eeuwig leven in het paradijs als je helemaal of gedeeltelijk volgens de religieuze geboden leeft. De mate van instemming om de sharia als wetgeving van het land te wensen, is in islamitische landen verschillend van grootte.

Terwijl bijvoorbeeld in Palestina, Pakistan, Afghanistan, Niger of Irak een grote meerderheid van de islamitische bevolking de sharia als wetgeving wenst, is dit in Turkije nog lang niet het geval.

Uit het onderzoek blijkt ook dat hoe vaker moslims dagelijks bidden des te meer zijn ze voorstander van de sharia. Ook zijn landen, waarin de islam van de kant van de staat duidelijk wordt voorgetrokken tegenover andere religies, gevoeliger voor de sharia. 48% is er voorstander van dat bijvoorbeeld bij diefstal de handen worden afgehakt.

Het vermoorden van ex-moslims

De instemming om mensen te doden, die weliswaar islamitisch zijn opgegroeid, zich daarna echter van de islam verwijderen, wordt door de meerderheid afgewezen. Van alle moslims die opkomen voor de invoering van de sharia is echter 28% voor het vermoorden van ex-moslims.

Afwijzing van eermoorden

Alleen in Afghanistan en Irak rechtvaardigt een grote meerderheid zogenaamde eermoorden. Ze moeten vrouwen die “de eer van de familie” geschonden hebben, bijvoorbeeld als ze vrij tegen de wil van de familie in een man kiezen, op een westerse manier willen leven of een levensconcept kiezen dat als immoreel wordt beschouwd, bestraft worden.

Echter 85% van de moslims in de wereld is van mening dat de vrouw zich dient te onderwerpen aan de man. 53% wil de vrouw zelf laten beslissen of ze een sluier draagt (opm.: de soort en de vorm van de sluiers verschilt sterk per regio).

Immoreel gedrag

Van de moslims wereldwijd beschouwt 90% homoseksualiteit als immoreel en wijst deze daarom af. Voor 84% geldt seks buiten het huwelijk als immoreel, voor 80% is dat alcohol en voor 77% abortus.

Geweld tegen burgers

Een meerderheid van 75% is tegen iedere vorm van geweld tegen burgers en ziet hierin geen enkele rechtvaardiging. De landen met de hoogste bereidheid tot geweld zijn Palestina (40%), Afghanistan (39%), Egypte (29%) en Bangladesh (26%).


Via het geloof en de politiek worden nietsontziende valse beloften verspreid.
Dit wordt gretig gehanteerd bij de dwazen en aanvaard door idioten.
Meer hier over....

"de Ziel van Wrakhout"

http://www.mijnbestseller.nl/shop/index.php/catalogsearch/result/?q=de+ziel+van+wrakhout

Schrijver: http://michael-mannheimer.info Auteur: Michael Mannheimer
Inzender: Ivan Grud, 25 april 2014


Geplaatst in de categorie: religie

4.2 met 8 stemmen 244Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Ivan Grud
Datum:
2 mei 2014
Email:
grud-ivanhotmail.ph
Ik ben verheugd je comment te lezen, het lijkt mij dat je wakker geschud bent, of het had verdrongen.

Vr/Gr Ivan
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
30 april 2014
Ik ben tegen iedere vorm van religieus terrorisme.
Ik verfoei alle kerken, kerkgenootschappen, sekten en andere vormen van arrogante, betweterige samenklontering.
Ik walg van alle zogenaamde, christelijke bewegingen en net zo goed van alle islamitische, misdadige organisaties.
Hier heb je zeker een punt, maar je vergist je in mijn opstelling. Man, wat schokkend, dat 85% van de moslims voor de onderdrukking van de vrouw is! Dat zijn echt vuile ratten in zogenaamd vrome verpakking! Die foto is ook hoogst gruwelijk! Zeker, de islam is een verdorven, asociale, goddeloze, primitieve, macabere, haatzaaiende, agressieve, moordlustige, absurde, grootheidswaanzinnige, totalitaire, mensonterende, benepen, verstikkende, nepreligie! Helemaal met je eens, maar in de praktijk zie ik de meerderheid van de moslims niet meedoen aan dit negatieve beeld.
Ik heb daarnaast het diepste respect voor de Soefie's, die wel gelijkstaan aan de Ware Christusgeest van Universele Liefde. Zijn we niet allen ergens vreselijk misleid? opgelicht? Elkaar liefhebben door al die voorgeprogameerde, geïndoctrineerde barricades heen is de grote uitdaging! Dat 90% van de moslims homoseksualiteit als zondig beschouwt, is werkelijk schokkend en uiterst hypocriet, want juist bij moslims gebeurt er in het geniep heel wat op dat vlak! Vergelijkbaar met de roomse moraal en valse uitstraling!
Ik ben niet goddeloos, maar wel volkomen religieloos. God is niet vast te leggen en al helemaal niet voor eigen gewin, incluis monsterlijke uitingen, uit te buiten!
Echter, de excessen van een religieuze leer mogen ons niet verblinden om de wel lieve mensen van vlees en bloed kortzichtig te kruisigen!...
Naam:
J.de Groot
Datum:
29 april 2014
Aan alle kanten: Auw!
Naam:
Ivan Grud
Datum:
26 april 2014
Email:
grud-ivanhotmail.ph
Joanan Rutgers en Regatta, dit is wellicht een aanrader voor u beiden, neem even de tijd, en verruim uw blik op een van de hedendaagse toegepaste Religie, het is maar een weet.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)