Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

'gewoon aan het rusten'

De rooms-katholieke geestelijke Sean Green maakt het wel heel erg bont met zijn brutale, eerloze en schijnheilige uitspraak over de 800 kinderresten in een septische put bij de plek, waar eens het klooster van de zusters van Bon Secours stond, genaamd 'The Home', ja, 'The Home of the Devil'.

Mister Green zegt letterlijk: 'Deze lijkjes zijn daar gewoon aan het rusten in dat massagraf, totdat we ze eens en voorgoed begraven!'.

Hoe durft zo'n roomse kwal zoiets te zeggen, geheel voorbijgaand aan het enorme leed, dat al die kinderen daar is aangedaan. Er is helemaal niets gewoon aan dat massagraf, omdat deze kinderen systematisch zijn vermoord door satanische nonnen. Hoelang pikken we zulke zalvende en gladstrijkende uitlatingen nog? Het wordt hoog tijd voor een nieuwe beeldenstorm! Die roomse maffia-bende wil enkel kijken naar wat ze goed doen en misdadige handelingen wuiven ze weg als lastige prikmugjes. Ze moeten met hun met bloed besmeurde handen van die kinderresten afblijven!

En wat doet paus Franciscus ondertussen? Die houdt een megamis in Calabrië, waar hij fel uithaalt tegen de gewelddadige maffia-families, die die regio teisteren. De 77-jarige Batman zegt: 'Uw vermogen is met bloed besmeurd. Bekeert u.' Pure projectie en afleiding van de grote misstanden binnen zijn wereldwijde machtsbolwerk. Hij gaat verder: 'Ze aanbidden het kwaad en minachten het algemeen belang. De kerk zal ze in de ban doen, want maffiosi staan niet in communicatie met God.'
Vaak bestrijden mensen onbewust juist diegenen, die het meest op hen lijken. Ik wou, dat ik bij die schertsmis aanwezig was geweest, dan had ik heel hard geschreeuwd: 'En, slappe lul de behanger, ben je nog van plan om naar Tuam af te reizen?'.

Bij nader inzien wil ik mijn visie over een eventuele kathedraal in Tuam, ter ere van al die lieve kinderen, herzien, want zelfs al zou Fransje daar naartoe gaan (wat zijn sluwe kardinalenbende hem afraadt!) en zelfs al zou hij daar een kathedraal willen bouwen, dan is dat allemaal valse moeite en wederom pronkzucht ten bate van de roomse maffia. Geen enkele pronkzucht kan het eeuwige leed van al die wreed vermoorde kinderen verzachten!

'Gewoon aan het rusten', mag ik even het huisadres van mister Green, ook al is hij gewoon aan het rusten?...

Schrijver: Joanan Rutgers, 25 juni 2014


Geplaatst in de categorie: misdaad

4.5 met 2 stemmen 1.796Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Len Cornelis
Datum:
26 juni 2014
Hoewel ik enigszins positief ben over deze paus in zijn boodschappen voor de wereld, voel ik geheel mee met de boosheid van Joanan. Even geen nuance, maar de pijn en de onrechtvaardigheid onverbloemd noteren. Gladstrijkend gepraat is van alle tijden in welke religie dan ook. Soms terecht. Maar waar dit echt onverdraaglijk is, past slechts nederigheid en scherp benoemen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)